CERPEN PNET

Discussion in 'Kedai Kopi' started by k0pi, Jan 13, 2010.

  1. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    kuala kedah bersama2 dengan nordi selama lalu... abu melayu nampak dan dia terus.....
     
  2. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    ajak kekedai tuan ejoy untok sarapan pagi dgn.......
     
  3. Samuel8383

    Samuel8383 Hidup ikan, Tidur ikan, Isap Ikan, Minum Ikan.....

    janda anak sorang yang sangat bergetah-getah.......
     
  4. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    (getah keping tu pon tak bergetah macam ni wa cakap lu deerrrr)
     
  5. Samuel8383

    Samuel8383 Hidup ikan, Tidur ikan, Isap Ikan, Minum Ikan.....

    sergah Mr Wong..... tokey getah kering yang
     
  6. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    stok getahnya selalu kena rembat dek mat pet yang ada skandal dengan
     
  7. Samuel8383

    Samuel8383 Hidup ikan, Tidur ikan, Isap Ikan, Minum Ikan.....

    lembu lembu yang tinggal dalam condo mewah
     
  8. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    opocot omak kau...
     
  9. Tony Stark

    Tony Stark Air Anang Kuriang !!

    ....sambil Rozita Che Wan menyingkap langsir tingkap atas Boat House yang baru dibeli suami barunya Bang Haji.....Ita sayang, ambilkan abang......
     
  10. pok dik

    pok dik jika ke rinduan call 0162826501

    panggggg.... satu hayunan ke muka bang aji
     
  11. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    dengan wajah terkusima bang aji berkata "I likeeee"
     
  12. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    lalu dgn suara lembut bang aji berkata lembut nya tangan u.....dan ita pun..........
     
  13. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    Quote from: aku sendiri
    Cara penyertaan :
    1. apa yang anda perlu buat hanyalah menyambung karangan post sebelum anda menggunakan daya imaginasi anda secara spontan
    2. Hanya 10 patah perkataan sahaja dibenarkan untuk setiap post atau post cerita anda perlu di'bold'kan untuk membezakan komen kona yang dibenarkan.
    3. Anda tidak dibenarkan untuk membuat posting berturut-turut dan perlu memberikan jalan dulu kat orang lain reply sebelum anda buleh sambung balik Grin

    MULA!

    Pada suatu hari, aku pegi mancing dengan geng PNET dekat...

    sambung... jangan tak sambung...kolam itik ditepi kubur cina, sampai saja di sana tiba2...
     
  14. toman bunga

    toman bunga Marlin

    ku terlihat suatu lembaga putih siapkah geragan lembaga itu??? ;D ;D
     
  15. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    Ku beranikan diri untuk menghampiri....laaa...Robocop rupanya...
     
  16. Beliau tiba-tiba bertanya kepada aku. "banyak ikan bang harini?".. lalu..
     
  17. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    aku baling seketul gewang rapala tdd9 kaler peret tepat ke cawat besinya..
     
  18. lakibiniN9

    lakibiniN9 Bilis

    aku blurrr.
     
  19. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    lalu robotcop itu mengambil dan dihantar ke.....
     
  20. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    bus stand shah alam seksyen 17
     

Share This Page