Casting MALAM!!!

Discussion in 'TEKNIK, GAYA, JENIS dan CARA PANCINGAN.' started by mad7044, Sep 20, 2010.

  1. mad7044

    mad7044 Marlin

    Pernah tuan2 casting waktu mlm...terutamanya mancing haruan???
    O.k ke K.o....??? ??? ;D ;D
     
  2. FFY

    FFY Marlin

    salam bro sy selalu mancing malam haruan sebab haruan dia galak makan umpan bleh dengar dia mengejar
    anak ikan meletup 2 bro tu yg best dia tapi nak kena berhati hati sikit mancing malam ni nak kena peka keadaan sekeliling sebab malam bukan kita je yang ada makhluk lain pun ada,so watch out....
     
  3. mad7044

    mad7044 Marlin

    hm..saya dulu kecik2 suka casting haruan mlm
    ni..memang mantop..berbanding siang...cuma tu la.
    binatang lain pun aktif terutama ular...
    p.net x de komplot casting haruan mlm ke?
     
  4. rockstar

    rockstar Marlin

    alamak...mendengar makhluk lain yg suam sejuk nih... :eek: :eek:
     
  5. bdboy76

    bdboy76 Marlin

    siapa yg berhajat nak casting mlm nie......kalau nak sgt meh la teman bawakan.......
    tanya mus tpt mmg best.....parking senang...... ;D
     
  6. rockstar

    rockstar Marlin

    siakap?... ??? ???
     
  7. bdboy76

    bdboy76 Marlin

    bole aja....teman xkisah janji pree punya tpt.....kolam xnak la...teman xmampu ;D
     
  8. rockstar

    rockstar Marlin

    hehehe sekapel la kite yop...den pn mance free jerk...td br blk bukit bandaraya....lyn pb....jd casting mana tuan mlm2 nih?...parking sng?...
     
  9. bdboy76

    bdboy76 Marlin

    altantuya........ada bran.....xpun BBSA........
    tadi balik dari dem semenyih......ada port sebarau xhinggat punya......tapi sekor jer lekat pakai udang.....
    pakai lure xlekat...........puyu besor2 tapak tgn berlambak......tp port nie td org dah ternampak kami dpt....xlama lg punah la kot.....
    gambor kalor nak tgk masuk facebook teman.....tunggu tghh upload gambor.....tenet slow
     
  10. rockstar

    rockstar Marlin

    xkn altantuya kot time2 mlm nih....serious den nih penakot...ckp la ape pn...den x kesah....heheh....aisey...ape fb tuan...meh den add pren...hehehe
     
  11. bdboy76

    bdboy76 Marlin

    bdboy sharifulyahya
     
  12. rockstar

    rockstar Marlin

    ok den dh add..
     
  13. ahib0205

    ahib0205 Tenggiri

    malam ni ada sapa nak pegi casting haruan ke? ;D
     
  14. rockstar

    rockstar Marlin

    ktne?....
     
  15. ahib0205

    ahib0205 Tenggiri

    kat shah alam ke ;) saya tanya je ni. hehee
     
  16. ras

    ras ras@pancing.net

    casting malam mcm best jer ni.....pakai gewang glow in dark ;D
     
  17. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    tolong rekmenkan gewang yg sesuai utk acara casting malam plz :)
     
  18. ras

    ras ras@pancing.net


    pakai yang glow in dark kot ::) ::)
     
  19. adiesick

    adiesick casting,casting,casting..!!!

    minatt!! tapi bahaya bro! tak nampak ader ular ;D ;D ;D ;D
     
  20. ras

    ras ras@pancing.net

    tu le risiko nyer
     

Share This Page