Casting kena buaya

Discussion in 'Gallery Gambar/video' started by michael9998, Jun 6, 2012.

  1. michael9998

    michael9998 A Lonely Caster

    Saja nak share gambar ambik kat internet :)

    [​IMG]
     
  2. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    gile arr..... ;D
     
  3. princeJb

    princeJb jom casting n fly..jb area.0123059276

    huuiii..ni betul2 karen ni kalo kene mike.. ;)
     
  4. wan82

    wan82 Marlin

    huhuh...ingatkan abg michael yg dapat...seram sojuk wooo
     
  5. michael9998

    michael9998 A Lonely Caster

    Ha..ha..memang karen habis ;D.Rasa nya macam mana nak tanggalkan gewang ni ???
     
  6. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    ini kalau drive balik.. konpem kaki gigil.. mau 2 hari demam... ;D
     
  7. tupai tanah

    tupai tanah mancen, mancen juga tiba waktu solat jangan lupa

    ;D :D tu bukan gigil lagi........... demam tak kebah 2 minggu........... confirm tak g sungai lagi... :-*
     
  8. sundang

    sundang fon Num:

    Kira bg je trus kat buaya tu
     
  9. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    cube tanya tuan FFY..... ape dia rasa masa cast buaya haritu ;D ;D ;D
     
  10. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    buaya dalam gambar tu macam pasrah dan redha je... ;D ;D ;D
     
  11. ras

    ras ras@pancing.net

    fuh.....ingatkan tuan michael yang kena tadi ;D ;D
     
  12. michael9998

    michael9998 A Lonely Caster

    ;D ;D ;D
     
  13. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    pehh.. mesti hangin buaya ni gewang boleh sangkut kt rahang dia... baru syok2 nak buat anak... ada org kacau daun plak..
     
  14. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    main line dia mesti besss ::) ::) ::) kuatttttt ;) ;) ;) hehehehe ;D ;D ;D
     
  15. ras

    ras ras@pancing.net

    tu ler...dahsyat leh tarik buaya tu...
     
  16. Cmne lh rasa tarik buaya ye:)
     
  17. pulau_man

    pulau_man 017-2121160 nak ajak manceng call aje...

    try le tuan,cari lubok berpotensi,silap2 dapat 2 lagi kikikikiki
     
  18. rasa2..main line tu 100 lbs ada x? ;D
     
  19. abucaster

    abucaster Siakap

    :-[ :-X salam.. perghhh seramnya....(errr leh htr kat igfa x?)
     
  20. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    abg man suka ni..casting haruan dapat bonus.. :D
    erkkk..ada ke haruan kat sungai ???
     

Share This Page