casting haruan (update)p5,p13,p30-new updated P34,P35..new update pru 13

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by FFY, Dec 24, 2010.

Tags: Add Tags
  1. FFY

    FFY Marlin

    ni komplot terbaru mancing haruan [​IMG]
     
  2. FFY

    FFY Marlin

    Re: casting haruan

    gambar lg,[​IMG]
     
  3. FFY

    FFY Marlin

    Re: casting haruan

    lg gambar.[​IMG]
     
  4. pemancingsepi

    pemancingsepi Marlin

    Re: casting haruan

    tahniah tuan ffy... kat mana lokasinya tu... cerita la skit...klau lokasi 'tut'... tak ngapa la... ;D
     
  5. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    Re: casting haruan

    besor ruan mike....
    syabas bethe... :D
     
  6. janggot8159

    janggot8159 Jemuduk

    Re: casting haruan

    sekali satu kluarge la..heee
     
  7. adamwawi

    adamwawi Tenggiri

    Re: casting haruan

    siap berbaris tu ;D
     
  8. FFY

    FFY Marlin

    Re: casting haruan

    sape nak ikut jom mlm ni ada bran...he he.
     
  9. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Re: casting haruan

    Jom2 mana area tu ;D
     
  10. FFY

    FFY Marlin

    Re: casting haruan

    mancing lombong je bro free tak payah bayar,tak payah nak fikir masa nak habis ke apa!layan je sampai lebam tapi saya suka mancing malam ikan frenzy jam 3,4 pagi.kadang2 ikan keli pun makan gak katak larat ke tidak je nak tarik bukan kecik lebih dari 5kg atas itu yang tali 30paun meletup tu.gambar ikan keli nanti saya upload bila ada masa sekarang tengah keje lg.
     
  11. pemancingsepi

    pemancingsepi Marlin

    Re: casting haruan

    a'ah kat mana tu... klau dekat nak jugak jion... ;D ;D ;D
     
  12. FFY

    FFY Marlin

    Re: casting haruan

    area puchong je bro tapi saya turun jam 2 pagi,tadi saya dah suruh kwn tlg carikan katak kalau ada blehlah turun selalunya kalau besok cuti susah sikit nak dapat katak.kalau xada tidurlah jawabnya saya tgh keje lagi ni habis keje pun dalam 12 mlm.
     
  13. pemancingsepi

    pemancingsepi Marlin

    Re: casting haruan

    ooo... puchong... eerrrmmm.. rasanya tak dapat jion ler buat masa ni... lagi pong time cam ni nak beli katak dah payah ler, kedai tutup... nak cari sendiri xde ler jawabnya... maybe next time klau ada rezeki saya jion... InsyaAllah... :)
     
  14. FFY

    FFY Marlin

    Re: casting haruan

    takpa bro banyak masa lg,kalau jadi turun ada hasilnya nanti saya upload gambarnya.
     
  15. pemancingsepi

    pemancingsepi Marlin

    Re: casting haruan

    k... semuga berjaya... selamat memancing dan berhati2, utamakan keselamatan... :D
     
  16. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: casting haruan

    Fuhh bro FFY ni kasi racun kaw-kaw punya ! ;D ;D :D ;D ;D
    Selain katak, gewang ka sp ka pernah try ?
     
  17. ahib0205

    ahib0205 Tenggiri

    Re: casting haruan

    2 3 pagi? :eek:

    dasatttzzz

    puchong lombong besar ka kicik punya? ;D
     
  18. FFY

    FFY Marlin

    Re: casting haruan

    guna katak je bro gewang tak pernah cuba sebab kawasan tak berapa cantik nak pakai gewang.
     
  19. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Re: casting haruan

    Ok nanti kita komplot mlm2 ;D
     
  20. pelatung_parit

    pelatung_parit janji ada air.... zazzzz!!!............

    Re: casting haruan

    wow!!!.... tahniah...........
    haru... haruan...... syioknyer.... dh lama x dpt lesen haruan ni... mmg haru betollah.... ;D ;D ;D ;D
     

Share This Page