Casting Haruan di Penaga

Discussion in 'LOKASI MEMANCING AIR TAWAR YANG ANDA TAHU.' started by albaghani, Jan 4, 2012.

  1. jman

    jman Marlin

    Lagi kalau haruan anak mami ;D
     
  2. fir daus

    fir daus umur 26 tahun - 013-6031788

    haruan gebu ni lain dah ni..kena pi tgk kt penang..haha
     
  3. nett

    nett nett@gymkhana :-)

    syoknya duk kampung... nnt nak balik penaga gak la... blkg umah...

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  4. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    woitttt x kan layannn paritttt je 8)
     
  5. fir daus

    fir daus umur 26 tahun - 013-6031788

    Puyu ada, keli ada, bulan ada, ruan ada..

    Macam2 adaaa....
     
  6. din_125

    din_125 Bilis

    bila mau komplot ni tuan2 sekalian?..sy dok permatang pauh..blajar
     
  7. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    bro albghani..
    klu nak komplot blh contact saya..
    minat meruan tahap gaban ni...

    saya dok Lunas





    019-8888060
     
  8. Zamri7870

    Zamri7870 Bilis

    Assalam brother2 otai semua ni nk join gak komplot sekali blh mcm best je. Saya dok kt kulim . Tak minat sgt mncing asalnye tp bila dah pg try casting sekali kt royal belom baru2 ni syok plk . Tu klu ade complot klu boleh nok join n beljar ilmu ni
     
  9. Md Rani

    Md Rani Bilis

    klu ada grup wasap casting haruan n segala ikan..sy nk join..sy dok d bertam..dok casting kt kolam kt blkg mydin x pnh dpt..ctu talapia byk..boring dh ngn talapia..hehe
    no sy 0138434946 -MD
     
  10. Md Rani

    Md Rani Bilis


    roger 0138438986..nk cr lesen haruan
     

Share This Page