Cara Memancing Keli Air Tawar?

Discussion in 'TEKNIK, GAYA, JENIS dan CARA PANCINGAN.' started by Putera Mujahid Islam, Feb 1, 2013.

  1. dedak bachang

    dedak bachang chek suka mengai!!!

    biasa saya time arus kuat pakai no.6 klu jalan jgk tambahkan lg......tp best way kena try baling tgk klu jalan tambah la lagi smpai rasa sesuai...tp kena sesuai gak la ngan set joran kita....kang tak pasal2 melengkung menarik mcm dpt ikan besau bila karau padahal ladung jer...hehe
     
  2. Hahaha, terbaekkk boboi boy ;D dulu pernah gak mcm tu. Tarik bagai nak tercabut tangan, ingatkan dapat lesen besar, rupanya tersangkut kat kayu, geram je. Dahlah tersangkut, putus lagi ;D ;D ;D nasib ketentuan Ilahi.

    Btw, terima kasih atas perkongsian ilmu tuan2 semua ;D
     
  3. toman bunga

    toman bunga Marlin

    selamat menkeli huhuhuhu ;D ;D ;D
     
  4. Insha-Allah ;D ;D hehe, nanti dapat tangkapan saya post kat fb, hehehehe
     
  5. toman bunga

    toman bunga Marlin

    p/s wa sudah naik pangkat maa... ;D ;D ;D ;D
     
  6. Haha ;D ;D baru siakap, kecil je, Tuan pnye pangkat lagi tinggi, tenggiri ;D hehehehehe
     
  7. toman bunga

    toman bunga Marlin

    tinggi laaa sannggggaaattttt huhuhuhu ;D ;D ;D

    tuan tegasmerah paling banyak hampir 40000 huhuhhu ;D ;D ;D

    kite2 ni masih bwh lagi huhyhuhhuhu
     
  8. Haha, tetapi kita semua ada satu persamaan, iaitu giler memancing ;D ;D ;D kehkehkeh. Xkira apa darjat, memancing hak kita semua ^_^
     
  9. toman bunga

    toman bunga Marlin

    hak memancing hak kami huhuhuhu

    p/s alamak dah ter*og*l plak topik orng ni huhuhhu ;D ;D ;D
     
  10. Hayok tak tayok.. ;D ;D
     
  11. toman bunga

    toman bunga Marlin

    balik rumah mkn sayur ;D ;D ;D ;D
     
  12. Ewahhh2, menyahut pulak dia ye :p
     
  13. toman bunga

    toman bunga Marlin

    ape yg kite megarut ni labuuu ;D ;D ;D ;D
     
  14. Hahaha, daripada keli terus masuk bab labu..jauhhh pegy topik daaa ;D
     
  15. toman bunga

    toman bunga Marlin

    nak msk bab labi leh tak huhuhuhu ;D ;D ;D
     
  16. Ahahaha...prenggg, start motor...cabuutttt ;D alamak, helmet tinggal
     
  17. toman bunga

    toman bunga Marlin

    dah2 eden dah tak tau nak ckp ape lagik huhuhuhuhu ;D ;D ;D ;D

    p/s jgn kene marah gn tuan mod suda ler ;D ;D ;D ;D
     
  18. fisher_crazy

    fisher_crazy Rezeki masing2...layan je!!

    nak report tuan mod la..merapu da ni... ;D ;D ;D
     
  19. toman bunga

    toman bunga Marlin

    jgn laaaaa ;D ;D ;D ;D


    ape pun tuan putera tanye la orng2 yg mancing tu gune umpan ape ;D ;D ;D

    tapi jgn terus tanye umpan kalo tanye terus umpan saye pun mls jwp huhuhuhu ;D ;D ;D ;D ;D

    pegi kat orng tu ckp ade ke bang??kalo die tunjuk ikan ckp la besar yer bang(walaupun ikan tu kecik je ;D ;D) selalu mancing kat c ni ke?? kalo tuan isap rokok keluarkan rokok pastu tanye la nak rokok bang ;D ;D ;D kirenye mcm bagi rasuah sikit hehehehehe ;D ;D ;D pastu baru tanye umpan ape setting mcm mane ;D ;D ;Dkirenye mcm kene bermesra la sikit huhuhuhuhu ;D ;D ;D ;D
     
  20. Hehehe, pandai pun berbalik pada topik ya ;D hehe. Saya ni xmerokok, so nak rasuah rokok kat orang lain tu memang dok lah. Tapi kalau bagi lolipop nak? ;D
     

Share This Page