camna nak pikat bini bg green light turun mancing?

Discussion in 'Keluarga' started by awei_snapper_hunter, May 21, 2009.

  1. pok dik

    pok dik jika ke rinduan call 0162826501

    jangan pandang sebelah mata bang... yang cam jessica alba pun ada... yang kacuk cina balak lawa2 wooo.... nak ke... kalau nak jom kita ke kedaik.... kawan ejaskan..
     
  2. muhdbazli

    muhdbazli Kakashi Ballie San<=>http://naruto.viz.com

    ini skil bro sendiri ke..hehehe
     
  3. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    errr taman pulak yeee.. cerr tengok KDN tuan tu suka apa pula ::) ::) ::) kalau sanggup layan dulu kerenah dia seminggu sebelum nak gi mancen hehehehe ;D ;D ;D
     
  4. apai pelata

    apai pelata say yes!!! if you strong men.

    sabar setakat lagi boleh sabar,bagi apa yang dia mau setakat mampu..
    kalau tak kasi jgk, apa lagi..anda adalah lelaki.....gunakan kuasa veto sepenuhnya :mad: :mad: :mad:


    sayang bini ada batasnya..tapi kalau bini tak takut suami..memang kes berat.
    biar dia belajar hormatkan suami..bukanya kawan tuan tu pergi berpoya poyo dgn betina lain.

    hangin aku orang mcm ni.. :mad: :mad: :mad:
     
  5. k0pi

    k0pi • Jigging Karat • รักการตกปà

    salam...

    kawe rasalah kan... sebab utama ada KDN yang susah nak lepas PM dia pegi mancing... sebab PM dah penah ada kes kantoi lepas diaudit.


    *larikkkkk... alamak, Hishamuddin kat depan... konarrrrrrrr..... ;D ;D
     
  6. Jaja Nazri

    Jaja Nazri Bilis

    Salam.....
    Wakil wanita.....Bawak la org umah tu skali skale g mancing....... mesti dia sgkt nyer ngan dunia hangir....mcm sy.....mula2 mmg x suka....tp bila skali ikut...... bila ada cuti jerk g mancing....x ksh la kat maner..... ank2?..... sng jerk...... lau atas 5 tahun bwk jerk....bli kan pancing murah2.....pasangkan umpan & baling....pas tu suh dia org jg sendr sambil kita tgk2......mudahkan..... lagi2 lau ank lelaki......mesti seronok.... wanita nie mulut jer ckp x suka....tp lau dah cuba.....minat akan timbul....
     
  7. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    terbaeekkkkkk.....
     
  8. Jaja Nazri

    Jaja Nazri Bilis


    Tu la yg sy rasa....tp sy jenis sempoi...... x tau la org umah tuan2..... rasanya sama kot....yg penting ckp elok2 & jujur..... pe pun ajak ikut....bkn ajak2 ayam..... ank2 samer2 jg.......
     
  9. eureka

    eureka Siakap

    cdgn puan jaja tu mmg sgt2 Dtrime...
    tp lain lk jdnye kt sy...
    pnye la bwk bini g mncing,ktenye nk tgk n blaja mncing...
    bl dh sampai tmptnye,1jam pertama ok...
    msk jam strsnye,sbuk ajk blik...
    Xthan kne serang nyamuk...
    adoi...org tgh dok lyan mncing,dh kne blk...
    2 yg xsyok tu...
    tp yg pliknye,msih nk ikt g...
    kdg smpai dia lk yg ajk sy g mncing...
    so,ksimpulannye,CUBE,TRY,TEST pndangan puan jaja tu...
     
  10. Jaja Nazri

    Jaja Nazri Bilis

    Sng jerk tu.....bwk kan ubat nyamuk...pasang keliling....x pun bwk la sheltox 2/3 tin...... konperm nyamuk x dkt..... hehehe....jgn mara ha...... mula2 bwk....jgn la bwk kat semak samun........ kwsn pedalaman ker....
    bawak g tepi sungai yg ada jeti...... kwsn bersih....x pun kwsn pantai.... ha....x la tergaru2 dek gangguan nyamuk...... pas tu suh pakai baju lengan pnjg & suar cerah..... baru keseronokan tu terasa.....
     
  11. janggot8159

    janggot8159 Jemuduk

    Kalau kdn ckp takyah la abg ke laut...kat kolam ke sungai pon byk ikan.kat laut tu ombak jahat katenye.
    Hehehe...ni kes 1st time nk turun laut..camano nak jwb...ekekeke ;) :) ;) :)
     
  12. Jaja Nazri

    Jaja Nazri Bilis

    ikutkan jerk......bg dia pengalaman mancing kolam@sungai.....kat situ ada kelebihan..... is3 suka hati sbb suami setuju & ikut cdgn nyer........ pastu yang penting suami dapat meancing..... jd x la monyok muka is3...
     
  13. eureka

    eureka Siakap

    Tp kn kak jaja,srnok gk tgk tlatah bini tu...
    nk glak pn da... :D :D
    lgpn,klu x Dbiasakan tmpt2 cmtu awl2,lain kli ssh...
    bia dia rse yg prit2 ckit,pas2 bru bwk tmpt yg lh bg dia ktenangan mncing...
    time tu la dia pnye feel,bkn main ske...
    lps tu trs conform nye dpt greenlight nk g mncing mn2...

    *lg 1,bg pemancing2 yg dh b'bini ni,da baiknye bwk bini g mncing skali...
    sbb nye,tgn diorg mmg la hnyir nye(bg yg slalu jnguk ke dpur la).. ;D ;D
    lg 1,kdg rzekinye lbh(kebiasaannye la)..
    tp de la gk skali 2 tu kumpau... :p
     
  14. Jaja Nazri

    Jaja Nazri Bilis

    Hahaha....... a'ah betul2....... lau bwk ank2 lg seronok tgk telatah dia org...... xcited...... siap x ingat mkn........ bila dah lapar bg mkn....pas tu dah kenyang tido la diaorg........so ada la masa tumpukan pd xtvt.... ;D
     
  15. blupipes

    blupipes wan-0122301739

    bagus jugak topik ni.
    hihi...same lah n saya..bini susah sgt nak bagi mancing..
    kalo bagi pun die mesti pow macam2,lg mahal dari trip kiter nak pegi tu.
    ade jugak bawak dia g mancing,sejam pertama ok lg muka dia,masuk jam kedua,dah tarik muka nak balik,dahlah slalu bwk dia asek kumpau je..
    bile pegi senyap2 baru ade hasil.
    pastu pulak bila dia tahu ade trip,macam2 alasan dia bagi,ckp kerja lah,org kawen lah,mak mertua suh balik kg lah..
    tapi sebab pikir dia selalu jaga kita je,mkn minum,bila sakit..sape lagi,dia lah yg jaga..tu pasal la kene beringat jugak...
     
  16. eureka

    eureka Siakap

    Blh tu bro blupipes...
    mle2,bro ajk dl g tmpt yg agk snang dpt...
    joran bg di pgang 1...
    xksh la lyn glame je ke...
    bg dia smgt ckit nk mncing...
    t bla dh agk slalu dpt n dh nmpk mnat bini tu,bwk tmpat lain yg lg Xtreme...
    nk ppuk bini ni da byk cre...
    klu kne pd gyenye,slap2 bro dh xpyh bli joran bru g,bini bro yg blikan...
    Sy alhamdullah la...
    1st time bwk bini g mncing,dia trus rntap tirusan dlm 300g-400g...
    pas2 sy lk nyambung(krat ckit la tirusan tu,da la dlm 1kg+-)
    sjk tu,ckp je mncing,dia snyum je...
    xde ckp byk pn...(pngalaman sy la)
     
  17. Jaja Nazri

    Jaja Nazri Bilis

    mmg sng pun...wanita nie lembut hati...lau tuan2 ckp elok2....ajak elok2 & sungguh2.....konperm dgn rela hati ikut...... pastu kongsi keseronokan meancing tu sesama.....konperm is3 berminat.......
     
  18. Airell_Cipuddin

    Airell_Cipuddin Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku..

    mudah jer...
    ambik mata kail...
    cangkuk umpan bernilai...rm50 lebih kurang 10 keping..
    pastu baling..
    bilor disambar...terus on jer...
    hehehheh...
    :) ;D :eek: ??? ::)
     
  19. ATM13

    ATM13 Will gain new knowledge everyday in here

    Haha, memang sporting Jaja Nazri ni. Saya memang nak bawak isteri ngan anak2 gi mancing tapi bile fikir risikonya agak berat hati... hope bile ada kesempatan saya nak gi kelong paradise bawak anak2 ngan isteri tapi wat mase ni sibuk la pulak...
     
  20. Awei...kalau mamat tu la kan...memang padan ngan muka dia...dl,dia selalu gelakkan orang...la dah kena baru tau langit tinggi rendah...siap henset pun dok dlm tas tangan KDn...hehehehehe
     

Share This Page