Cadangan mewujudkan aplikasi pnet dalam telefon pintar

Discussion in 'Panduan, Pertanyaan, Pandangan, Aduan & Cadangan u' started by zul0301, May 12, 2013.

  1. zul0301

    zul0301 Bilis

    Kan senang kalau ade bende.nie.... :) :)
     
  2. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    pobondo tu..?
     
  3. perambut

    perambut 016-5206075

    Forum yg boleh di acces dengan mudah dan cepat melalui telefon android tuan tuan... Ianya boleh di bawa kemana mana..
     
  4. nett

    nett nett@gymkhana :-)

    paparan forum untuk browse kat smartphone, tab... tak perlu zoom up... surf, log in dan bleh baca tanpa perlu zoom...
     
  5. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    akses porem dalam android boleh guna tapatalk contohnya la kot...

    otherwise porem stil boleh diakses guna mobile browser...

    plus...info dalam forum tiada yang betul2 fix, i mean, perubahan teknologi and all...juga porem lebih kepada discussion, so, its a continuous thing...if you talking about developing an interface, then its sumthing else...
     
  6. aceh

    aceh Bilis

    agk mnarik idea anda, 8)
     
  7. zul0301

    zul0301 Bilis

    ;D ;D ;D
     
  8. Mr. Fhaez

    Mr. Fhaez Bilis

    dah ada ke?
     
  9. tawau

    tawau 0176057781

    Bro, but I think this applied for those phones with internet access only.....

    Camana nak dapat access pnet dgn menggunakan phone tanpa access internet?? :eek: :eek: :eek:

    sistem pesanan ringkas, or SMS without credit and network...dalam gua pun boleh sms moderator tuk buat trip hehehehe

    Anyway...best jugak idea tu,,, :-* :-*
     
  10. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

Share This Page