CADANGAN MEMBUKA KEDAI PANCING

Discussion in 'Pertanyaan, Panduan & Soal Jawab mengenai pancing' started by Special Towel, Jan 3, 2011.

  1. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    sama-sama...
    xdehal...
    xrugi kongsi ilmu ni...
    bersatu kite teguh...bercerai kite kawin lain.... ;D ;D
     
  2. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    terima kasih atas sokongan.... ;D
     
  3. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG

    kalau dh berkemampuan tk salah kahwin lain hahahaha
     
  4. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    jgn buat pasai....

    layann.... ;D
     
  5. AlongChai

    AlongChai Selagi Terdaya , Manceng, Manceng, Manceng....

    Salam..

    Semalam teman melawat kedai PT..Ade satu bangla PT nak lego..Apa lagi..Serbuuuuuuuuu..
     
  6. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    itu bangla banyak rajin wooo..... ;D ;D
     
  7. AlongChai

    AlongChai Selagi Terdaya , Manceng, Manceng, Manceng....

  8. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG

    abang2 semua hensem la
     
  9. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member


    Filename: lawatankept.jpg
    Size: 853Kb
    Resolution: 2683 x 1691

    besar betul file gambar tuan ni......klau bole sila kecilkan sedikit...

    dapat gak saya bantu tepek gambar tu disini...
     
  10. nett

    nett nett@gymkhana :-)

    Tuan... dah buka ke kedai ni... kat giant bukit jalil, maknanya... Sri Petaling ler ni... dekat sikit nak p nnt... ofis teman kat midvalley...
     
  11. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG

    masyallah...
    tuan nett...
    tlg gosok gigi sikit tuan ;D ;D ;D
     
  12. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    belum lg tuan...
    tgh masuk barang lagi...
    mebi 20hb kot...
    ape2 nt saya update disini...
     
  13. AlongChai

    AlongChai Selagi Terdaya , Manceng, Manceng, Manceng....

    Huhuhuhu sebab tu teman letak link je tak letak gambo..Dalam PC opis ni takde software edit gambo..Nak install xbleh..Adoi ai..Maap ye..
     
  14. nazam23

    nazam23 oooo oooo oooo

    orite, cun bang!! ;D ;D ;D
     
  15. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    saya ucapkan tahniah kepada tuan ST yg mana berani menceburkan diri didunia perniagaan peralatan memancing ini ;D ;D ;D kami semua warga P.NET mendoakan semoga perniagaan tuan akan berjaya kelak ;) ;) ;)
     
  16. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG



    insyaallah tuan...
    saya akan cuba buka sebelah kg dew, simpang halt taiping perak...
     
  17. adichrome

    adichrome "Semoga Esok Masih Ada Ikan Untuk Ku"

    ambo pun sama gak cam tuan tengasM, semoga perniagaan tuan ST diberkati Allah.
     
  18. BuGie

    BuGie ............

    kami doakan semoga tuan berjaya membuka kedai pancing tersebut...

    amin...
     
  19. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG

    semoga doa tuan-tuan semua diberkati allhah S.A.W
    saya doakan tuan2 semua semoga berjaya dgn kerjaya tuan2 sekalian
     
  20. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    errrr tuan nak buat kat kaw rumah kedai ke atau camna ya ::) ::) ::) saya xberapa perasan kat area kg.dew itu ada kaw rumah kedai ::) ::) ::)
     

Share This Page