CADANGAN MEMBUKA KEDAI PANCING

Discussion in 'Pertanyaan, Panduan & Soal Jawab mengenai pancing' started by Special Towel, Jan 3, 2011.

  1. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG

    MOD.... KALAU SALAH TRED TLG ALIHKAN YAAA

    Salam sejahtera kepada semua warga P.Net.
    Saya bersama abang ipar membuat perancangan membuka kedai pancing di kawasan Kamunting, Perak.
    Saya mintak tlg kepada semua Warga P. Net.
    Dimana tempat saya untuk mencari peralatan memancing tersebut dengan kuantiti yang banyak.
    kalau boleh tlg bg no fon pembekal tersebut atau ada W. P. Net yang menjadi pembekal kepada saya.
    Saya memohon kepada Warga P. Net memberi cadangan yang membina kepada saya dengan cadang untuk membuka kedai tersebut.
     
  2. nakabu

    nakabu Jemuduk

    salam tuan ST,

    try la call pure fishing, 03-50329288. nie pembekal terbesar area selangor,kl. lokasi s.alam.

    -nakabu-
     
  3. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    Assalamualaikum bro...pekata bro cuba deal ngan bro PT...die mmg dah bukak kedai pon....die mesti ada kontek nombor punye....PM le die....
     
  4. k0pi

    k0pi • Jigging Karat • รักการตกปà

    ataupun beli sahaja majalah-majalah pancing Malaysia dan cuba rujuk kat iklan-iklan barang pancing... tuan akan nampak siapa 'sole distributor' produk-produk tersebut pada iklan-iklan... sebab di malaysia, kebanyakan iklan2 prduk pancing hanya ditaja oleh pengedar sah barang2 tersebut...
     
  5. nakabu

    nakabu Jemuduk

    btl jg tu...tuan PT mesti tau punya....

    -nakabu-
     
  6. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG

    terima kasih semua...
    masih dalam perancangan...
    tempat dh tau.
    peringkat perancangan...
    pembekal dh ada no fon....
    terima kasih semua
     
  7. BJP7484H

    BJP7484H Marlin

    btol tu....
    bleh deal untuk borong barangan pancing sesame kedai....
    cam yang Kedai Aboi, Kepong dan Puchong buat tu....
    untuk dapatkan extra % diskaun.......
     
  8. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    bro...tanya skit....kalo bukak kat kemunting tu.....bukak area mane...beso tuh kemunting tuh....
     
  9. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG

    dalam perancangn kedai area berhampiran taman berkat
     
  10. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    salam smua...
    alhamdulillah dah ramai yg berani memceburi perniagaan ni...
    skrg eden tgh guide satu kedai yg akan dibuka pertengahan january ni...
    NADI MUKJIZAT ENTERPRISE...
    NO 17,JALAN DU 2/1,
    TAMAN DAMAI UTAMA,
    AREA GIANT BUKIT JALIL...

    Smua barang dan kelengkapan kedai eden uruskan...
    kite wujudkan persatuan kedai pancing...
    dan kite beli secara pukal utk keperluan stok masing2...
    ini akan menjimatkan lagi kos dan mendapat less % yg lebih rendah...
    kedai bangsa asing dah lama buat benda ni...
    tu yg diorang leh jual dibawah harga market...
    skrg saya dah link dgn 3-5 kedai org kite...
     
    Jiradi likes this.
  11. is

    is Layan...

    bagus2.. saya sokong 100% .. saya mendoakan anda semua berjaya.. amin!
     
  12. Org Eskimo

    Org Eskimo aku,kau,dia - kita


    amin............
     
  13. AlongChai

    AlongChai Selagi Terdaya , Manceng, Manceng, Manceng....

    Uish bagus ni..Sila la PT sertakan alamat2 kedai2 tu..Bleh warga Pnet serbu..
    Agak2 berapa lah modal nak bukak kedai pancing ek??
     
  14. nakabu

    nakabu Jemuduk

    btl tu...manalah tau "terlalu" blh jengok2...

    -nakabu-
     
  15. current

    current Tenggiri


    harap tuan pt dpat kongsi info dalam anggaran kos bkak kdai pancing ni...
    mane la tau kan kot ade rezki warga p.net nk berniaga plak... ;D
     
  16. pok dik

    pok dik jika ke rinduan call 0162826501

    kalau nak brg kualiti bhg utara try tce sport penang... nak cari brg murah pulak terai tce tackle main office lunas, kdh
     
  17. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG

    terima kasih tuan PT...
    satu cadangan yang baik....
    saya nk bukak kedai ni dalam bulan 4 atau 5 2011 ni kalau tak ada halangan...
    tuan PT bleh jadi tuan kepala untuk uruskan berkongsi order brg pancing....
    HIDUP TUAN PT
     
  18. nazam23

    nazam23 oooo oooo oooo

    Bang Samad, lama xjumpa...meh lepak2 kolam siakap kalo ada masa...

    appon, sy harap niat dan usaha abg utk membuka sebijik kedai pancing akan tercapai, insyaALLAH.... sy sokong!! ;D ;D ;D
     
  19. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG

    INSYAALLAH NAZAM....
    SEMUA SIHAT...
    NANTI KITA ADA MASA LEPAK SIAKAP SG LONG....
    SAYA TAU KT MANA TPT NK CASTING
     
  20. buragas

    buragas "Aku, Pancing & Ikan"

    Semoga berjaya hendaknyer.. amin...
    Majulah Orang Melayu!!! :D
     

Share This Page