BULETIN KREWPANCING.SI UNTUK KOME AJE.. (OFFICIAL)

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by yop ingker, May 25, 2012.

Tags: Add Tags
  1. yop ingker

    yop ingker Marlin

    assalammualaikum w.b.t kepada semua ahli pancing.net & krew.SI


    [​IMG]



    ..dengan ini setelah perbincangan dibuat dan termaktub sudah laman buletin krew.SI a.k.a krewpancing.SI ini sebagai laman untuk segala maklumat serta hubungan antara krew2 SI dan juga rakan2 P.NET sedia ada untuk apa sahaja cadangan serta program memancing dimasa-masa akan datang, Insya Allah..





    diperkenalkan kepada seluruh warga P.NET antara krew2 di SI ini buat makluman umum antaranya ialah..




    (krew.SI yg sudah berdaftar dgn P.NET)

    1. tuan tengasmerah

    2. tuan yop ingker

    3. tuan ahmadridzuan

    4. tuan miharz

    5. tuan razif

    6. tuan latahzan

    7. tuan fender

    8. tuan goutfish

    9. tuan matekeli

    10. tuan zulmatel

    11. tuan farid_kubu

    12. tuan alifmokhtar

    13. tuan ajiee

    14. tuan arsanz

    15. tuan carp_rumput

    16. tuan khaiWGY

    17. tuan chapoi

    18. tuan fizi_gelama

    19. tuan jawe065

    20. tuan abdulkhafitd

    21. tuan khai_azree

    22. tuan lie_bapak

    23. tuan mus_bocat

    24. tuan meor disember

    25. tuan pacman007

    26. tuan alex rapala88

    27. tuan ramlistudio

    28. tuan ..



    (kalau ade info name2 yg dah daftar ngan P.NET bgtau kat yop, TQ)



    (krew.SI yg belum berdaftar dgn P.NET)

    1. en.lan_balai

    2. en.sajali_balai

    3. en.zali_balai

    4. en.hasbullah

    5. en.meor_majlis

    6. en.kamaruddinsmail

    7. en.usof_chorr

    8. ustaz izzuddin

    9. ..


    (kalau ade info name2 yg dah daftar ngan P.NET bgtau kat yop, TQ)






    ____________________________________________________________________________________________________________________





    Saya nak mengarang cerita tak berapa pandai,kalau ade silap dan salah terlebih dahulu saya mohon keampunan dan kemaafan.. ;D ;D ;D


    Pada 24/05/2012 jam 10PM Kaki Pancing Seri Iskandar-krew- berkumpul di sebuah Restoran Rahman Conner,Seri Iskandar.Seramai 17 orang yang hadir
    8 orang tidak hadir bersebab.. ;D ;D ;D
    6 orang akan menjadi ahli baru pancing.net/bukan sekadar memancing.. ;D ;D ;D

    Tujuan berkumpul nie bukan sekadar memancing tapi mengeratkan lagi perhubungan yang Jauh kita DEKATKAN,yang Dekat kita ERATKAN.. ;) ;) ;) :D :D :D

    [​IMG]
    Tuan TM nape ngange luas sangat tu... ;D ;D ;D


    Saya akan masukkan gambar-gambar lagi...Sebelum tu saya nak perkenalkan visi berkumpul nie.. :) :) :).Tetuan semua mesti minat tengok baju tu betul TAK.. ;D ;D ;D..Kaki Pancing Seri Iskandar sepakat dan sejiwa menempah baju nie (bukan tujuan nak menunjuk-nunjuk)dan Alhamdulillah apa yang dirancangkan tercapai akhirnye.. ;D ;D

    GAMBAR-GAMBAR

    [​IMG]
    Tuan TM menyerahkan baju pada krew yang hadir.. ;)

    [​IMG]
    Kalau tetuan nak tanya kenapa Tuan TM buat mcm tu.. ;D tetuan tanye la beliau.. :D :D :D


    [​IMG]
    en.hasbullah, en.lan_kedah, teman, tuan lie_bapak (tekong bot P9) & tuan arsanz ​

    [​IMG]

    [​IMG]
    tuan mus_bocat, tuan miharz & tuan latahzan​

    [​IMG]
    tuan chapoi & tuan abdkhafitd.. Tuan Chapoi ade gambar baik ke???.. ;D ;D ;D

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Ok Tetuan,saya nak berehat sekejat.. ;D ;D ;D sambungan cerita akan diulaskan lagi..Tungguuuuuuu... ;) ;) ;)

    SAMBUNGAN​

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    tuan latahzan, tuan zafli, tuan khai_azree, en.hasbullah & en.lan_kedah​

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    OOOOppppppssss ni salah sorang krew yang tidak hadir dengan sebab2 keletihan memancing di siang hari... ;D ;D ;D

    Sekian dulu coretan dari buletin SI,InsyaAllah saya akan bersua dilain episod... 8) 8) 8) ;D ;D ;D
     
  2. ryobi692

    ryobi692 Jom Komplot

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    wah..tahniah..org seri iskandar...sehati sejiwa... ;D ;D
    siap ade baju lagi... ;D
     
  3. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    wow... tahniah semua geng terutama tuan yop ingker n presiden tm , memang besttttt..

    p/s: kalo ripot nie ade name2 ahli kan best.. n kalo baju tu ade tulis pancing.net pun lagi best, boleh promote p.net sekali... ;D
     
  4. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    Tahniah bro yop ingker n geng SI !

    Betul cakap speaker DK, kalu ada nama ahli laaaaagi bagusnya ! ;D
     
  5. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    tq Ydp DK ;D
     
  6. chapoi

    chapoi Marlin

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    hehe...tahniah semua yang hadir smalam...
     
  7. arsanz

    arsanz Bilis

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    terbaikla cho hehehheeh
     
  8. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    wow!

    tahniah semua ahlul... ;)

    lawa baju... ;D
     
  9. ray_mie

    ray_mie Marlin

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    salam......

    waaaahhhhhh....... :eek:
    tahniah....tahniah...... ;) ;D
    rasa mcm nak pindah SI la pulak..... ::) ::) ::) ;D ;D ;D
     
  10. miharz

    miharz haruan seri iskandar

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    sila..sila... di alu-alukan... makin ramai makin syok le.... hehehhe ;D ;D ;)
     
  11. hayden

    hayden Marlin

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    meriah la krew2 SI ni. tahniah teman ucapkan ;D ;D ;D
     
  12. ilhamasong

    ilhamasong 017-777-3677 Lanun Johor

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    Tahniah yeop org iskandar mmg terbaek.. :)
     
  13. satriasoul

    satriasoul Pelata

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    udah maju lagi setapak geng S.I. ni. tahniah geng S.I. dgn diketuai adun TM, geng krew kaki pancing S.I. diharap bertambah meriah lagi...


    p/s:nasib awak dun lain,kalo idak udah dpt baju same gan dun S.I. hehehehe.... ;D ;D ;D ;D
     
  14. fizi_gelama

    fizi_gelama Melombong Ikan..

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    restoran tu tempat lepak teman nie..

    nak join sekaki leh x??? hehe..

    8) 8) 8) 8)
     
  15. chapoi

    chapoi Marlin

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    tuan fizi, lepas ni kalo ade ngeteh, jom la join sama...nnt teman ajak kalo ade sesi ngeteh..biasenye seminggu skali sekurangnye2 mesti ade turun ngeteh ramai2...
     
  16. fizi_gelama

    fizi_gelama Melombong Ikan..

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    no hal la... kat kampus ak x de bdk mancing pun bsn kot...
     
  17. chapoi

    chapoi Marlin

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    ooo..join la geng SI...ari2 leh mancing...nak bottom,casting, gi laut, sume ade...
     
  18. fizi_gelama

    fizi_gelama Melombong Ikan..

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    kalau org yg baru dlm bidang mancing nie blh join ke??

    kalau dpt join krew ni mesti dpt bnyk pengalaman...

    8) 8) 8) 8) 8)
     
  19. chapoi

    chapoi Marlin

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    teman pon bru lg mancing...bln 2 ritu bru join geng SI...diorang ramah2 dan tak lokek ilmu ngn pengalaman..
     
  20. fizi_gelama

    fizi_gelama Melombong Ikan..

    Re: Buletin SI untuk kome aje hehehehe

    ok ok...

    nmpknye ak dah ada aktiviti baru kt SI..

    mancing ngan otai2 SI...

    .... 8) 8) 8) 8) 8)
     

Share This Page