BOWLING SESI KEDUA........ DI PLAZA P3, TMN SG BESI 03/04/2010

Discussion in 'Sukan & Rekreasi ( indoor )' started by klang gate, Nov 10, 2009.

  1. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    salam semua, bowling sesi kedua di plaza pitri , tmn sg besi pada tahun hadapan 2010...... tarikh dan masa belum di tetap kan lagi....
    boleh lah kita bincang bersama2 semoga medapat sambutan yang mengalakkan lagi...... pada yang lepas saya merasa kecewa lah juga kerana
    tidak dapat turun kepadang ........ tapi sebalik nya saya kena bertugas diluar kawasan ........ apa boleh buat....







    LATE UP DATE
     
  2. kerenggecrew

    kerenggecrew "Tak Kan Melayu Hilang Didunia"

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    ooo main bowling ya... baguih tu leh bawa keluarga bersaitai kat tempat bowling tu... cadangan yang baguih ni...
     
  3. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    Apa kata tuan cari tempat yang biasa jer...
    At least murah sedikit... Tempat camtu, bagi kami yang amatur ni segan sikit nak main...
     
  4. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    terpulang la...

    tp saya mcm rasa selesa je main kat mines tu ari..

    dia nya service pun cekap dan pantas...

    klau kat tempat lain.....jenuh la nak nunggu org dtg repair lane...
     
  5. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    ermm.. kalau kt mine bleh gak kot...
    penyeri dia pun... perghhh....
     
  6. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    SETUKU!!!!
     
  7. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    kita cuba tempat yang lain la pula......tak kan nak main satu padang je....
     
  8. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    "CUBA" ni terlalu umum....

    sebelum mencuba..kita kena la pastikan segalanya dlm detail..

    HARGA, LAYANAN, PERSEKITARAN......dll
     
  9. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    kat summit layanan ok.....persekitaran pun ok.....maiden pun dekat......nak main pool pun ada kat sana......
     
  10. Bondiana

    Bondiana ....Org Offshore....

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

     
  11. AJIBANAX

    AJIBANAX Team Impian Lake Fishing @ FB

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    penyeri sampai x senang aku nak main bowling huhuhuhu
    asyik nak memandang kebelakang jer
     
  12. Bondiana

    Bondiana ....Org Offshore....

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    Aik ramai lak yg perasan nih....
    kurang la chance aku......
     
  13. AJIBANAX

    AJIBANAX Team Impian Lake Fishing @ FB

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    bro you never walk alone huhuhuhu
     
  14. Bondiana

    Bondiana ....Org Offshore....

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    Aik cikgu x ngajar ker......boleh online di pagi hari nih....

    Xpi ajib penyeri tuh mmg berseri.......teringat lai....amboi....
     
  15. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    bond...... lepas ni boleh lah wat kat butteworth lak.....ok tak..
     
  16. AJIBANAX

    AJIBANAX Team Impian Lake Fishing @ FB

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    bdk dah abis periksa dah ni tgh lyn lwn bola antara kelas huhuhuu
    jadi manager jer huhuhu kelas saya leading 2-0 ni huhuhu
    online kat padang bola jer........WIFI
     
  17. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    woo....ajib jadi maneger tu.... lepas ni boleh lah jadi maneger super bowling lak...
     
  18. Bondiana

    Bondiana ....Org Offshore....

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    No Prob........
     
  19. Betok76

    Betok76 Marlin

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    SETTT...
     
  20. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    Re: BOWLING SESI KEDUA........ DI SUMMIT USJ BULAN MARCH 2010

    maaf la kawan2...
    kalau game jauh sgt susah la
    sy nak join...
     

Share This Page