BOWLING 2012....ade bran???

Discussion in 'Sukan & Rekreasi ( indoor )' started by Rex Silver, Jan 18, 2012.

  1. gue mommy

    gue mommy Pelata

    hah per lagi.. tuan gerong carik ler regu.. moh kita gi suke suki.. ;D ;D
     
  2. Rex Silver

    Rex Silver 013-2343030

    hehehe... tu bln 2 nyer post tu.... teman pon dah lupa....
    mntak tlg tuan je la buat tournament nie.... boleh?? ;) ;) ;)
     
  3. gue mommy

    gue mommy Pelata

    puan ler tuan RS
     
  4. Gerong

    Gerong greeekkkkkk---bunyi penn50sw

    saya ok jerrrrrr....bila2 pun ok jgn kacau date trip andaman dah lerrrrrr hahahahahhaha
     
  5. Rex Silver

    Rex Silver 013-2343030

    ops sorry x pasan ::)
     
  6. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    mujur la aku x pndai main bowling....
    moga happiee semuanya ;D
     
  7. kudinz

    kudinz Marlin

    rasenya tahun nih xsempat nk buat.. insyallah bulan february 2013..
     
  8. gue mommy

    gue mommy Pelata

    jgn lupa jemput yer.. nak practice baling ke longkang neh.. ;D ;D
     
  9. gobeks

    gobeks Jemuduk

    Siapa juaranya? Tahun depan jgn lupa broadcast lagi...saya mau trainning dari skg & tahun depan mau main..jadi juara ..
     
  10. kudinz

    kudinz Marlin

    Insyallah kalau sy yg organize tournament bowling.. lokasi sy akan pilih ialah Mines Shopping Complex.. sebab-sebab lokasi berkenaan..

    1. Tempat yg selesa utk seisi keluarga
    2. Pada mereka yg tidak menyertai pertandingan boleh jalan2 shopping
    3. Kemudahan utk kanak2 pown ade..
    4. ENJOYY...

    Kategory yg dipertandinkan

    1. Berkumpulan 4 org ( 2 lelaki dan 2 perempuan ) + ( Hadiah Tempat 1 2 3 )
    2. Perseorangan Lelaki ( Hadiah Tempat 1 2 3 )
    3. Perseorangan Wanita ( Hadiah Tempat 1 2 3 )

    Berikut Link tournament bowling pernah sy adakan utk pancing.net
    http://www.pancing.net/index.php?topic=6594.0

    Nih pula klang_gate anjurkan utk pancing.net
    http://www.pancing.net/index.php?topic=10023.0
     
  11. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    Lama tak membowling dgn abam Kudin ni... jom training.. haha..
     
  12. gue mommy

    gue mommy Pelata

    isyhh.. rasa lenguh2 gak lengan n jari jemari nih..nampak gaya kena melntar jugak ni.. 8)
     
  13. joonchingg

    joonchingg Pelata

    Lama tunggu ni.. Bila la confirm on?
     
  14. wiranegara007

    wiranegara007 Marlin

    hehehehe..... bola aku pun da berabuk ni,.. jom la kengkawan, kita set training sesama kat mines tu.. hehehehehe.....aku cadangkan 1/1/13 kul 8.00 mlm?

    pe kata serveyyyyy!!!!!!!!!!!
     
  15. gue mommy

    gue mommy Pelata

    gue dah survey mines.. 5/1/13..kompem lane ada.. actually dah book.. jom ler sesaper nak main.. kalox gue nak open tuk opis jer.. hahaha
     
  16. wiranegara007

    wiranegara007 Marlin

    kul brp tu?
     
  17. gue mommy

    gue mommy Pelata

    booking kul 9.. ni duk tgh pikir2 ni.. nak open jemput kat sini tuk epi2 hour (bukan tournament erk) ke nak offer kat opis je nih.. book 6 lanes actually.. ermmm...
     
  18. kechek bilis

    kechek bilis "moh ngail sampai lebam" ..

    open je mommy.. nanti ade le yg ngekor tu.. ;D
     
  19. wiranegara007

    wiranegara007 Marlin

    6 lane? banyak tu utk hepi hour.... hehehehe...satu lane 3 orang da ok kot.puan dok mana?
     
  20. wiranegara007

    wiranegara007 Marlin

    kalau 3 orang, kena ade 18 orang...

    Jom taruk nama

    1. gue mommy
    2. wiranegara007
    3.
    4.
    5.
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18.

    Ada bran? hehehehe
     

Share This Page