BOWLING 2012....ade bran???

Discussion in 'Sukan & Rekreasi ( indoor )' started by Rex Silver, Jan 18, 2012.

  1. Rex Silver

    Rex Silver 013-2343030

    labah2 siap dah buat sarang dlm kasut bowling sy....
    mari la kita ramai2 beriadah dgn bermain bowling plak sekali-sekala.... camana?? ;)

    warm up.....
     

    Attached Files:

  2. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    Assalamualaikum w.b.t.

    bro rex.....bukan ke citer pasai bowling nih dah lama ade dah......hmmmmmmmmm...tp blom jalan2 gak......pe kate bro rex buat surat jemputan....xyah nak bincang2.....buat jemputan....tetapkan tarikh....tetapkan masa.....tetapkan lokasi....tetapkan rege......sape pree n berminat.....leh join.....rasenye kalo dok tanye bile nak buat.....ada pree ka tak......murah ka mahal.....mmg smpi kesudah xde nye berjalan......tuan rex tetapkan aje....buat surat jemputan....Insya-Allah akan ade yg akan join.....
     
  3. Rex Silver

    Rex Silver 013-2343030

    alahai... x reti ar bkk surat jemputan...
    cer tuan bg contoh sket... ???
     
  4. Rex Silver

    Rex Silver 013-2343030

    Juara longkang 7x berturut-turut......
     
  5. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    macam buat jemputan trip mancen gak.....pe susah.....pi kat thread surat jemputan....bukak topik baru.....yg penting ade tarikh....ade masa.....ada lokasi.....ade rege....+- skit2 gambau racun.....+- peraturan brp game mau main.....
     
  6. Rex Silver

    Rex Silver 013-2343030

    tuan je la yg buat surat jemputan....
    sy support dr belakang :)
     
  7. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    aik....sy plak......mane le sy tau perihal boling memboling nih....sy cuma bagi nasihat dan cadangan jek......pegang bola boling pon x pernah.....tuan lebey afdal....pasai tuan selaku pembuka bicara lebey mengetahui bab2 boling2 nih..... :p
     
  8. Rex Silver

    Rex Silver 013-2343030

    sy pon kurang arif....
    nak mintak tlg sape ye bkk surat jemputan....hmmm... ???
     
  9. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    tunggu je lah.....ade le tu nnt yg masok jap2 g....ke esok ke....mggu depan ke.....bulan depan ke..... ;D ;D ;D
     
  10. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Pancing.net

    Hai shahzam.. Kekekeke
     
  11. Rex Silver

    Rex Silver 013-2343030

    hahahaha.... pastu 2013 buat post baru plak....
    main nyer idak.... wahahaha.... :D :D :D
     
  12. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    setuju benor saranan tuan shazam kita tu... bila kita dah bukak cerita/topik.. for sure kita tau perihal apa yg kita utarakan.. tgk je contoh surat jemputan.. survey tmpt.. ajak je join suka2 dulu.. tgk berapa ramai nak komplot..

    tak nak buat kat surat jemputan... buat komplot kat topik ni... tmpt mana, bila masa, anggaran kos... berdua pun kira dah jadik ler tu... nk tunggu yg besau.. bnyk kerjanyaaaa.. ;D

    *sekadar terjumpa pendapat je kat celah2 otak... hehe.. ;D

    **edited rindu ;D
     
  13. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    ko mabuk ape nie sf???
     
  14. Rex Silver

    Rex Silver 013-2343030

    bahaya nie... hehehe ;D ;D ;D
     
  15. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    rinduuuuuu ler tu.......
    mana along nie......????
    GPS/sonar xdpt scan.........
     
  16. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    tuan Rex, apa nak di peningkan kelapa ( ;D )... edit je tulisan tuan di atas dan letakkan tarikh dan tempat serta bayaran kemudian buat list peserta. dah takyah nak bukak surat jemputan lain.. edit je kat atas tu...


    contohnya :

    masa : 9am - 3pm
    venue : Tasik titiwangsa
    harga : rm 30/kelapa

    senarai nama ;
    1. bla bla bla
    2. ble ble ble
    3. blur blur

    senang je.. tak yah nak susahkan kelapa tu... ;D
     
  17. Rex Silver

    Rex Silver 013-2343030

    kelapa ye?? hahahaha.... :D :D :D
    jom tuan NMM kte organize...
    bpe no fon tuan ye...
    aritu lupe mintak plak.... ye la org tu dating dok jauh2... hehehe ;D
     
  18. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    ehhh... kahkahkah..... adeh... sory shazam... aku nmpk kimie je dr smlm... rindu sgt la tu kot... hehe..

    *tmpt memancing lgkn dikenang inikn pula tmpt bermnja... ewahhhh... ;D
     
  19. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    no tepon eden ado kat tepi gambar bapa angkat eden tu. takdo tukar-tukar no tu. haiseymen, sebenarnya eden kumpau bab bowling ni. tak penah main dan tak tahu main. ;D
     
  20. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    nak suggest... ada satu tmpt bowling ni 4 game RM10 siang.. malam rasanya 2 game RM8.00 kalau tak silap... pernah beberapa kali menyakitkan jari pasal duk casting selalu bangau.. The store banting... jommm.... ;D
     

Share This Page