Boat getah

Discussion in 'PENGANGKUTAN AIR' started by Samuel8383, Jan 20, 2010.

  1. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    DAH SELAMAT ....
     
  2. harimaumalaya

    harimaumalaya Siakap

    impromptu trip ;D ;D ;D

    bro SG_one ajak camping. Kebetulan ptg tu free, terus terjah terjun tasik hahahaha!

    Jom la repeat. Kalau mau pi port yg sama, bajet mengayuh sejam setengah. Kalau tak sanggup, port dekat2 jer dah ler ;D ;D ;D
     
  3. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    [​IMG].
    naik ni laju sket HM.
     
  4. harimaumalaya

    harimaumalaya Siakap

  5. sepu

    sepu salam ngail.....0189100211

     
  6. cooyard

    cooyard Marlin

    Re: Boat getah - sesuai ke kalu bawak g kenyir

    Bulan 3 nih ader plan nak g kenyir. just nak tanyer, tau, logik ke guna boat getah area dekat2 boathouse jer.
     
  7. karungguni

    karungguni Siakap

    bot getah sodap kalau zzzzzzzzzzzz...
     
  8. cooyard

    cooyard Marlin

    yer best utk tido, tp risau ngan tungkul kayu.
     
  9. han02

    han02 Siakap

    Assalam,
    maaf upkan post lama.

    Tak mampu beli bot betul,
    kayak pun sama, jadi saya pilih
    bot angin dulu.

    Tgh riki intex mariner 3 dan 4.

    Ada sapa2 tau harga?

    Engin trolling 24v berapa harga?

    Terima kasih
     
  10. azman5157

    azman5157 Bilis

    Asalamualaikum w.b.t

    Saya nak bertanya la tuan........ kek mano kito nak dapekkan Valve bot kuning ni kalau hilang yo?
    esee punyo Valve hilang la xboleh nak nahan angin lagi dah do ha :) hehehehe
    kalau ado la Valve ni jual berapa Ringgit yo untuk 1 valve ni? [​IMG]
     

Share This Page