Betul ke ni?

Discussion in 'Kisah Seram dlm hidup anda.' started by uehammer2, Aug 23, 2010.

  1. uehammer2

    uehammer2 EuHammer

    kek melako pon ado 2-3 spot..
    ;D ;D
     
  2. h_zahany

    h_zahany Bilis

    Skang ni pon dah banyak hantu..yg nyata dr segi zahir dan batin...tgklah kat surat kabo..mcm2 cerita yg bukan manusia normal leh lakukan..cthnya:rompak,bunuh kejam,buang anak dan mcm2 lg...renung2 kan...dan selamat beramal..huhu
     
  3. uehammer2

    uehammer2 EuHammer

    yup.. susah kalo org perangai cm hantu ni..
    ;D ;D
     
  4. jebon

    jebon Marlin

    di kalangan binatang tiada manusia, tapi dikalangan manusia ada binatang.renung-renungkan...
     
  5. Jimmy Ahmad

    Jimmy Ahmad +60133387870

    patut la syik membangau je.. rupanya antu dah masuk pnet... adehhh...
     
  6. blue_merlin

    blue_merlin ada trip jalan

  7. ajiking kecik

    ajiking kecik Fishing Hard,Smoking Hard,KUMPAU pun Hard gak..

    ntah ler..seram gak..tp yg teman nk gelak..tang ujung2 1st video tu..mamat yg amik video ni terlanggar ke ter sembam ek?..ssskk..adehh..adehh... ;D takut pya psl..
     
  8. cabok

    cabok Salam~

    teman rasa pun cam tak betul... org yang main chess tu cam tau je terus lari keluar... padahal dia tak nampak... kalau teman la... mesti terpinga2 jap dulu... kalau betul2 emergency tentu bah catur da terabur...
     
  9. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    sama ada gambar rakaman tu betul atau tidak... tp kewujudan benda2 ni tak boleh di nafikan... ;)
     
  10. FFY

    FFY Marlin

    makhluk halus memang ada dalam alquran pun ada menyatakan...
     
  11. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    setuju tuan... cuma ada kemusykilan sikit sebab kenapa kamera tu focus banyak pada area tingkap ? seolah-olah dah tahu benda tu akan lalu sedangkan sepatutnya dia focus kamera pada rakannya dan padan catur tu... ;D
     
  12. iwan memerang

    iwan memerang iwan-0126702242

    betul juge..
    teman pn prasan gak..
    camera die halakan lbh kpd tingkap drpd kengkawan die..
    mngkn sje nk brgrau kot..
    hehe..
     
  13. khairible

    khairible Marlin

    [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=dLsBjwlFDl0[/flash]
    jemput2 tuan/puan juri sekelian untuk penilaian.. kehkehkeh... ?????????
     
  14. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Ni lebih kurang mcm crew seekers... Buat citer paranormal kononnya, padahal nak buat duit...
    Aku dah tgk dah klip video ni sebelum ni...
     
  15. khairible

    khairible Marlin

    lebih dari mengail punya pasal la ni.. hahah... :p :p :p
    tuan anaklaut takdak trip ripit ke yan lagi ke kita? hehehe...
     
  16. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Kena tggu blk kg dulu la...
    Tapi pasal trip underground free dgn bot nelayan teluk bahang dah dpt green light dari abg aku... InsyaAllah bulan satu tahun depan... Klu takder aral kira jadi la utk test mcm mana hasil nya...
     
  17. khairible

    khairible Marlin

    terbaekkk tuan, report tubik selalu.. hehehe... ;) :D ;)
     
  18. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    klu jadi la... InsyaAllah tubik la report nanti...
    Masih dlm plan lagi nih... Kena amik cuti panjang sbb 5 hari tgh laut tu...
     

Share This Page