BERIADAH SAMBIL MEMBURU....BEBOLOS DI PENGKALAN BALAK

Discussion in 'Perbincangan @ perancangan mengadakan pertandingan' started by klang gate, Oct 21, 2009.

Tags: Add Tags
  1. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    Assalamuailaikum sesakali kita berehat dipengkalan balak dan memburu bebolos ok tak...
    dah lama tak kesan sambil mandi manda dan mancing bebolos......
     
  2. lemaxjr

    lemaxjr tak elok joran simpan lama-lama dalam stor.. :-)

    maaf bertanya..pengkalan balak tu kt mana?
     
  3. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    MELAKA.....
     
  4. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    kat melaka .......di kawasan lubuk cina.....
     
  5. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    Bro KG...
    bila agak2nyer nak gi berburu tu...
     
  6. lemaxjr

    lemaxjr tak elok joran simpan lama-lama dalam stor.. :-)

    ok tq..jauh la plak dr kawe ni..hehehe ;D
     
  7. acap

    acap Tenggiri

    salam tuan...

    selain bebolos, kat mane lg port yg baik2.... kat pengkalan balak tu.... tlg inforkannn...... :) :) :)
     
  8. asik

    asik Tenggiri

    go for balik batu, atas sikit dari pengkalan balak, tempat sayer tu di hujung² minggu.. gelama, bolos, heheee... 10 minit dari rumah saya (kalau bawak macam orang hilang pedoman)...
     
  9. mzaharm

    mzaharm Tawakkal itu adalah berusaha bersungguh sungguh

    bebolos sedap oooo....... cair di dalam mulut.....
     
  10. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    amboi Bro mzaharm..
    cam cekelat je...
    heee...heee....
     
  11. cik_einn

    cik_einn Guest

    bebolos tu apa?

    pengkalan balak bukan ke tompek aliran najis babi dr paya mengkuang.... ???
     
  12. mzaharm

    mzaharm Tawakkal itu adalah berusaha bersungguh sungguh

    cam no cik ein tau ni....... waris dari melako ko....
     
  13. buntal bujur

    buntal bujur Mengey...mengey...mengey...!!!

    biaso buang najis kot kat sano...heheh

    laaarrrriiiii
     
  14. cik_einn

    cik_einn Guest

    tau la..aku tak pegi berpiknik area sana ..takmo akuuu..geliii...
     
  15. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    air lebih dr 7 kolah bukan ke suci....???

    tp kenapa cik einn minum air dari paip....

    air tu suma dr sungai dan empangan....

    ada biawak berenang, ikan berak dlm air, pemancing kencing dlm air...dn memacam lg....hehehhee
     
  16. cik_einn

    cik_einn Guest

    air lebih 7 kolah mmg la suci..masalahnya kalau dah tau terang2an mende tu mengalir dlm laut tu, watpe nk pegi sana lagi..banyak lagi tempat lain yg lebih afdal...

    ada biawak berenang, ikan berak dlm air..tp binatang tu sume bukannya najis mcm babi yg kena samak 7x kalau terpegang...ini kan pulak najis dia yuckss..!

    y nk amik risk?
     
  17. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    hehehe......mancen je....jgn la minum air dia...
     
  18. asik

    asik Tenggiri

    yg kate babi tu smuer, area teluk gong, kawasan yg saya cerita kan nih, dlm 4km dari sungai yg kluarkan kumbahan tu.. jauh.... tapi kalau nak try tempat air kluar tu pun boleh jugak, kat situ port pari.. baekkk punyer.....


    **tuhan menjadikan agama semudah mudahnya untuk umatnya, kadang kala, umatnya je yg saja² melecehkan nyer..... :)
     
  19. cik_einn

    cik_einn Guest

    bebolos tu apa???? mcm pepahat ke???
     
  20. mzaharm

    mzaharm Tawakkal itu adalah berusaha bersungguh sungguh

    kalau pasang jaring .... ikan ni bolos lah kot...... ;D ;D ;D
     

Share This Page