BERHATI-HATI..!!

Discussion in 'Pengumuman dan Ucapan' started by TPk, Jan 26, 2011.

  1. SLiMER

    SLiMER Marlin

    meaning to say..ada org guna ac maybank bro..?...kes guna ic ke ape..??

    tak pi maybank repot and bloc/tutup that ac...?
     
  2. khairitaha

    khairitaha Bilis

    memang ingat nak tutup akaun tu dah..teruk la macam nie...
     
  3. SLiMER

    SLiMER Marlin

    kena cepat repot polis ler...pastu..pi maybank..buat repot jugak then tutup ac...sume detail transactions ada...

    pastu..bole check balik..sape yg bukak ac tu..kat branch mana bukak...etc...

     
  4. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    terima kasih diatas info yg berguna ni tuan TPK sama2lah kita beringat :) :) :)
     
  5. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    TOLONG UPDATE ...BERSEHKAN NAMA KHAIRI NI ....TUAN TPK.. ;) ;) ;D
    SIAN DIA...... ::)

     
  6. ras

    ras ras@pancing.net


    macam mana pulak no bank tuan orang lain boleh dapat...kawan makan kawan ke ni????
     
  7. jawe_timur

    jawe_timur sekinchan-cheras-kl

    aik..mcm ni pun ader ker..(tapi org lain leh kuarkan duit tu ker.. ??? ???)
     
  8. blue_merlin

    blue_merlin ada trip jalan

    zaman skg ni tuan2 mcm2 ada ;D x NAK keja tp nak kayooo ;D
     
  9. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    hairan bin ajaib ???
     
  10. jawe_timur

    jawe_timur sekinchan-cheras-kl

    keh2..pelik gak aku..masuk dlm akaun aku pun ok gak..cpt aku kayo hehe...
     
  11. blue_merlin

    blue_merlin ada trip jalan

    jgn ada share dah le ;D 8) jgm mrh ha ;D
     
  12. yans

    yans KOMPLOT NILAI..wE aRE nOT A ANgLERs..We'r BrOthers

    musibad betoi...dapat sembat jer ngan mata kail....
     
  13. yans

    yans KOMPLOT NILAI..wE aRE nOT A ANgLERs..We'r BrOthers

    yela...den sampai sekarang....pening bile fikirkan nyo..adoi...siapa yg menipu/tertipu... ???
     
  14. yans

    yans KOMPLOT NILAI..wE aRE nOT A ANgLERs..We'r BrOthers

    bro.boleh cek balik kt bank kan?...sertakan polis report
     
  15. blue_merlin

    blue_merlin ada trip jalan

    BOLEH PUNYA KALAU NAK CHECK KAT BANK JANJI ADA REPORT POLIS MESTI BANK TERIMA PUNYA ;D
     
  16. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Boleh ke buka akaun tak periksa cap jari,skrg bank dah ada biometrik,kalau lain dari data mmg tak boleh rasanya
     
  17. ras

    ras ras@pancing.net

    rasa cap jari wajib tu
     
  18. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    report jerrr....bior masuk jel aku kasi makan roti....ngeeeee ;D ;D ;D
     
  19. ras

    ras ras@pancing.net


    roti apa bang ;D ;D ;D ;D
     
  20. kimie

    kimie Marlin

    ok..berita di terima over n out...tq
     

Share This Page