BERHATI-HATI..!!

Discussion in 'Pengumuman dan Ucapan' started by TPk, Jan 26, 2011.

  1. TPk

    TPk "kumpau itu indah"

    Berhati -hati. Ada seseorang mggelarkan dirinye "Shop Cardinal" yang mnjual reel Abu Carcia C3, C4 dan Tica , adalah penipu.
    Jangan beli barang pada mereka. Selepas bank in mereka akan putuskan line dan hilang begitu saja.

    Nick Nama: Amie.
    Full Name: MOHD KHAIRI MOHAMAD TAHA
    MAYBANK ACCOUNT: 1060-8927-4122
    Contact: 016-94404860 dan 016-9904860
    Email: keri_tackle@yahoo.com

    Berhati-hati, mereka adalah PENIPU !


    Sumber dari Kedai Eng Kwang Kemayan (dlm FB)

    BERHATI-HATI PADA SUME PNETian SEKIRANYE TSREMPAK DGN PNJUAL ON9 SPERTI YG D MAKLUMKAN.. HANYE INGIN BPESAN-PESAN SESAMA KITA..
     
  2. rockstar

    rockstar Marlin

    thanks....noted... :-X :-X
     
  3. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Bahaya ni :mad:
     
  4. raineypb

    raineypb Marlin

    report polis cepat... sapa yang terkena...
     
  5. TPk

    TPk "kumpau itu indah"

    ermm.. tu la.. wujudnye org mcm nie la yg akan mnjejaskn biz scara on9 nie..
    sbab org akan ambil lgkah bhati2 n mngelakkn diri dr aktiviti jual beli scara on9..
    mau wat umpan jaws je org nie.. geram btl laa.. :mad: :mad: :mad:
     
  6. TPk

    TPk "kumpau itu indah"

    tokey kdai eng kwang tu sndri yg tkena.. huhux
     
  7. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    rasanya ada ternampak kat mudah haritu....
     
  8. anat68

    anat68 Marlin

    bikin malu kompeni..daa..itu orang...hampehh....
     
  9. tawau

    tawau 0176057781

    shop cardinal ni baru saja add saya dalam facebook........ok saya akan delete terus... ??? ??? ???
    terima kasih atas maklumat itu... ;) ;)

    contact information :abu_cardinal@yahoo.com
     
  10. TPk

    TPk "kumpau itu indah"

    wohooooo.. jaga2..
     
  11. ismikayz

    ismikayz Marlin

    mamat ni sempat gak iklankan penipuan dia kat laman sebelah....ada yang terkene...sian diorang...berhati2lah...dan tq utk makluman..... :mad:
     
  12. siakap_78

    siakap_78 Marlin

    apo lg xkan HATI-HATI JO bo ismitt...guno la kuasoo power rangerss bro ::) ::)
     
  13. ismikayz

    ismikayz Marlin

    huhu...buat report polis la bro...
     
  14. khairitaha

    khairitaha Bilis

    salam semua. nama saya mohd khairi bin mohamad taha. saya ke sini untuk membersihkan nama saya. saya baru dapat tau semalam yang no akaun dan nama saya digunakan untuk menipu..kepada sesiapa yang pernah ditipu di sini. sila hantar private mesej kepada saya..terima kasih kepada saudara jazaruddn mohd yatim sebab memberi tahu saya tentang perkara ni..
     
  15. k0pi

    k0pi • Jigging Karat • รักการตกปà

    nampaknya konspirasi penipuan ni sangat komplikated. tuan khairi, dalam kes sebegini, sukar untuk orang yang tak pernah jumpa tuan pun percaya kat tuan walaupun tuan berada di pihak yang teraniaya juga.

    Kalau benar tuan ni pihak yang teraniaya, buatlah laporan polis mengenai kedudukan tuan dimanipulasikan oleh orang lain, scan laporan polis tu dan upload laporan tersebut sebagai 'insurans' bahawa tuan bukan pemangsa, tapi mangsa dalam keadaan ni.
     
  16. namia_05

    namia_05 bangun mancing,tido mancing.013-6677199

    good idea...
     
  17. qsepol

    qsepol Keluarga didahulukan..mancing diutamakan

    BIAR BTUL!!!!!!!........ ??? ??? ???
     
  18. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Mana satu betul ni :eek:
     
  19. khairitaha

    khairitaha Bilis

    setakat nie hanya saudara jazarudin yang saya tau..dan duit dia telah saya dapatkan semula..kalau ada sesiapa lagi, sila beritahu cepat...
     
  20. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Ni kes camne sampai no akaun boleh org dapat,ada musuh dgn sapa2 ke :eek:
     

Share This Page