belakang marina resort PD

Discussion in 'Air Masin' started by yuskjg, Mar 1, 2010.

  1. m1213m0

    m1213m0 Bilis

     
  2. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Kt sini kena pandai tahu air pasang surut.
    Waktu best rasanya air dh naik pasang hampir penuh dan sedikit surut. Janji ada arus
    Kalau boleh nak pergi hari sabtu atau ahad, waktu pagi hingga tengah hari je
     
  3. Assalam...

    Xde ape2 latest update ke kt port ni? :D
     
  4. han02

    han02 Siakap

    Ada sapa2 ada maklumat terbaru.
    Terasa nak pergi sabtu ni.
    Saya nak ke benteng pendek tu.
     
  5. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Nk tahu jgk mcm mn port ni.
    mcm xde perubahan je.
    nasib nk dapat ikan besar
     
  6. GengJahat

    GengJahat Tenggiri

    dah lapan kali pi port ni.. semua nya bangau :p
     
    gero5217 likes this.

Share This Page