belakang marina resort PD

Discussion in 'Air Masin' started by yuskjg, Mar 1, 2010.

  1. yuskjg

    yuskjg biaq rupa buruk hati mau cantik

    salam semua....sy cadang nak pi maceng di blakang hotel marina pd.......ada sesiapa yg penah mancing kat situ tak...??ikan apa yang selalu ada kat situ.....umpan apa yg baguih nak manceng kat sana...??? ??? ??? ???
     
  2. kanai4474

    kanai4474 Akan ku bakar semuanya hingga mnjadi abu garcia

    prnah masuk gak kat blakang tu...tapi time malam la... menyeramkan.......
     
  3. yuskjg

    yuskjg biaq rupa buruk hati mau cantik

    hehehehe...menyeramkan..???alamak ni yg buat lemah semangat nih....hehehehe...... ;D ;D
     
  4. jj_cool

    jj_cool komplot nilai

    bile hang nak pi mancing kat sana?
     
  5. kanai4474

    kanai4474 Akan ku bakar semuanya hingga mnjadi abu garcia

    kna tunggu tuan bomoh turun skali..bru la leh manceng senang ati...
     
  6. rizal_p2

    rizal_p2 0134261004

    cuba udang hidup jer bro..umpan universal tuh... ;D
     
  7. kanai4474

    kanai4474 Akan ku bakar semuanya hingga mnjadi abu garcia

    skarang ni dah ado umpan bru diorg pkai...

    udang remote control...terdapat kat mana2 pasar malam yg brdekatan...
     
  8. Ah kai

    Ah kai Siakap

    kat situ leh tahan gak tapi ikan size XL agak kurang skit la
     
  9. PeriGi_bIrU

    PeriGi_bIrU j0M ngAiL SamPaI LeBaM

    sy br je blk dr sana,2 hari duk PD,2 mlm g sana tp hasil x memberangsangkan lgsung.mgkin sbb air surut time tu.
    Untuk pengetahuan, mggu ni area Marina tu air pasang akan start dlm kul 5PM@5AM. Bleh la bro try time tu..
    umpan sy tgk ramai guna udang hidup,umpun2 dan udang kopek.

    ;D
     
  10. Ah kai

    Ah kai Siakap

    betol...betol...betol.. umpun2 & udang agak famous gak kat sana
     
  11. kanai4474

    kanai4474 Akan ku bakar semuanya hingga mnjadi abu garcia

    betol3...den stuju klau pkai umpan rumpun tu...mmg bkan ikan je yg makan tapi lombu ngan kambing pun ngap skali...
     
  12. yuskjg

    yuskjg biaq rupa buruk hati mau cantik

    OK...Mekasih suma......nanti kalau hasil mantap sy pos gambaq no...



    p/s...jj hang nak pollow ka..??
     
  13. kanai4474

    kanai4474 Akan ku bakar semuanya hingga mnjadi abu garcia

    jgn lupa bgi laporan nanti, klau cantek lainkali buleh den pun turunnn...
     
  14. jj_cool

    jj_cool komplot nilai

    nak ikut!!!
     
  15. BuGie

    BuGie ............

    ada gambo permandangan lapangan kt sane tak?...set ape yang sesuai......
     
  16. yuskjg

    yuskjg biaq rupa buruk hati mau cantik

    ok gak tu jj sbb aku pi sorang ja ni....hang ajak but ngan man sekali amacam...??
     
  17. yuskjg

    yuskjg biaq rupa buruk hati mau cantik

    salam tuan bugie.....sy rasa set biasa2 ja sesuai dah......kalau ada set macam galah tu pun ok tu....ada juga org casting kat situ....
     
  18. PeriGi_bIrU

    PeriGi_bIrU j0M ngAiL SamPaI LeBaM

    betul3...set biasa pn dh memadai tp klu nk bwk 15 kaki pn xde hal,sy tgk ramai jgk yg guna.
    area tu mcm benteng pemecah ombak,klu berani bleh naik atas batu tu smpi ke tengah sket,kwsan dia luas jgk.. ;)
     
  19. aM BlankasT

    aM BlankasT Marlin

    klau nk mancen area jeti batu ke tengah laut tu ok,tp klau mancen area muara tu jangan mimpila..sy pernah tarik jaring org..ha..ha..ingatkan pari,pe lg tarikla jaringnya,ranapkan..ha..jahat2...dh lama x gi belakang pd marina ni.sabtu minggu depan sy ada family day kat pd,ingat nk turun belakang pd marina tu.ada sape2 nk gi?
     
  20. BuGie

    BuGie ............

    kalu kite pegi mancing ahad pagi mau ka....

    cadangan jer...hehehe
     

Share This Page