Banci Pendapatan (Gaji) Anda ?

Discussion in 'Kedai Kopi' started by selayanggroup, Jul 21, 2011.

?

Berapakah Pendapatan (Gaji) Anda Sebulan?

  1. Bawah RM1000

    0 vote(s)
    0.0%
  2. RM1000 - RM1999

    0 vote(s)
    0.0%
  3. RM2000 - RM2999

    0 vote(s)
    0.0%
  4. RM3000 - RM3999

    0 vote(s)
    0.0%
  5. RM4000 dan keatas

    0 vote(s)
    0.0%
  1. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    Assalamaulaikum semua,

    Sebenarnya isu ni agak sensitif kalau kita bincangkan apatah lagi soal kewangan seseorang. So, tak perlu nyatakan Pendapatan (gaji) anda disini. Just clik kat poll diatas. Kita sama sama buat research tahap pendapatan pemancing di malaysia .

    Clik secara jujur yea! ...

    Selamat Memancing ...
     
  2. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Bro SG ni keje partime incomtax ke ? ;D ;D ;D
     
  3. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    bukanlah bang manba ... kita saja2 tgk tahap pendapatan pemancing kat malaysia ni. So,baru tau berapa banyak pemancing spend money sebulan untuk memancing ni ..
     
  4. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    voted...[​IMG]
     
  5. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

    voted!![​IMG]
     
  6. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    Tq kopy dan pada yang clik poll kat atas ....
     
  7. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Saja je gurau gan kamu ;D ;D

    Ni kira survey utk 'umpan' ke ?

    Sebenarnya industri pancing ni agak lumayan, ramai yg mampu belaja jauh lebih banyak tu tapi masih belum jadi member pnet. Ada yg mancing oversea tu kira camne ?

    Pada tanya gaji starting, mungkin boleh tukar ke jumlah belanja sebulan utk mancing ? Soalan ni tak sensitive langsung ! ;D
     
  8. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    ooo suka ngusik saya .. jom lata hammer mlm esok ..

    no lah .. saya memang ada sedikit jawapan but saya nak tgk maklumat tu tepat atau tak ..

    gaji oh gaji ...
     
  9. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    pls voted ......
     
  10. brader yon

    brader yon fishing is great....till my wife is calling....

  11. checkchiboo

    checkchiboo .0.1.2.3.4.3.6.8.9.1.

  12. BuGie

    BuGie ............

    done!
     
  13. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    well done ...
     
  14. lee82

    lee82 Fish On!!!!

    done.
     
  15. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    done......

    p/s : tak pernah merasa gaji pun.....utang keliling pinggang...
     
  16. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    korek lubang tutup lubeng.
     
  17. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    betul...........100 markah tuk tuan...
     
  18. adichrome

    adichrome "Semoga Esok Masih Ada Ikan Untuk Ku"

    cam org2 tua cakap besar periuk besar la keraknya ;D
     
  19. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    kalau seratos ringgit ok jugek. Hehe
     
  20. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "


    ;D
     

Share This Page