Bajet RM500: Beli Set Pancing

Discussion in 'Pertanyaan, Panduan & Soal Jawab mengenai pancing' started by rengit, Apr 25, 2015.

  1. rengit

    rengit Bilis

    Assalamualaikum,

    Saya baru nak menceburi arena memancing.
    Saya akan mengikuti trip ke laut tak lama lagi.
    Dengan bajet lebih kurang RM500, saya ingin mendapatkan kekili, rod, tali, dan lain-lain?
    Kalau dapat kekili dengan rod je pun dah ok dah dengan bajet tu. Asalkan puas hati beli.
    Terima kasih.

    p/s: Saya juga ada post thread untuk mencari online dealer, harap otai2 dapat membantu.
     
  2. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Trip ke laut area mana tuan? Berapa kedalaman? Laut lepas ker muara ke paloh ker? Banyak info kena bagi baru boleh suggest...nak spinning ker MP tuan.... ;D
     

Share This Page