Badminton lagi ???

Discussion in 'Sukan & Rekreasi ( indoor )' started by airy, Sep 17, 2011.

  1. jebon

    jebon Marlin

    kat pnet nih da banyak tertubuh banyak dun secara tak rasmi...
    bleh buat frenly antara dun nih ;D ;D ;D
     
  2. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    [​IMG]

    tapi...takot tak fair lak ngan dun2 lain...asek dun klangggggg ja menang karang...[​IMG]
     
  3. jebon

    jebon Marlin

    alahhh abang sifu master kopytiam...kalah menang belakang cerita, walaupon dalam hati membara ;D
    tau la dun klang rameii ahlul ;D ;D
    mana2 dun yang tak ramai, gabung la...
    dapat 2 single, 3 double...da cun la tu ;D ;D
    yang penting, dapat jumpe...gelak2...bukan selalu lagi pon. kalau dapat buat 6 bln skali, dah cun. da bleh jadik event tahunan pnet. buat piala pusingan.
    tu cadangan sy je...nak anjurkan, sy tak bran nak pegang event tahunan banyak2....1 pon kadang tergelincir ;D ;D
     
  4. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    kekeke... ;D ;D ;D ...LIKE !!...kita men kat pot tuan CB...geng tuan CB bantu jadik linesman ngan repri.......[​IMG]....lari ler...tunggu lagi...preengggggg
     
  5. sttylo13

    sttylo13 Marlin

    Jom2.. Sape nak double ngan aku? Hahaha...
     
  6. jebon

    jebon Marlin

    mana2 pon bleh abang kopytiam...
    stakat umpire & linesman tu bleh diatur.
    kat mana nak main, pon boleh diatur...
    bleh rotate setiap dun tetiap tahun... ;D ;D
    jadi...ape nak ditunggu lagi?
    ada sesapa nak volunteer untuk bukak surat jemputan & usulkan pada majlis pihak tertinggi pnet?
    kata p.net bukan sekadar memancing...
     
  7. cenonetboy

    cenonetboy 019 2282 412

    Salam~

    Maaf lambat respon. Ooo kt Somban. Nnt teman discuss dgn rakan2 dulu.
     
  8. cenonetboy

    cenonetboy 019 2282 412

    Salam~

    TARIKH : 17 FEB 2012
    LOKASI : SUBANG RACQUET, Subang Jaya (berdekatan dgn Shopping Complex Empire yg meletop tuh)
    MASA : 11 mlm - 1 pagi (COURT 4)
    BAYARAN : RM15 sorg


    [size=13pt]
    Sape2 yg ade kelapangan....jemput join skali.
     
  9. jebon

    jebon Marlin

  10. Tun Jebat

    Tun Jebat awana@mail.com

    Assalamualaikum tuan tanah, tumpang lalu... ada tak team dun putrajaya / bangi... hamba nak join, itupun kalau sudi menerima nubis ni...
     

Share This Page