BACAAN YASSIN MOHON KESEMBUHAN BUAT TUAN BERUDU

Discussion in 'Ucapan Selamat.' started by shahzam, Jun 26, 2013.

  1. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    bang bujok doa dari jauh ....... :D
     
  2. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    Same la ngn teman.. Mntk mahap sumer tidak dapat hadir dek kerana kereta ada masalah teknikal sket.
     
  3. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    Alhamdulillah......majlis bacaan Yassin untuk tuan Fadzli Husain a.k.a Tuan Berudu telahpon selesai malam tadi.....

    terima kasih buat Tuan AGM-Kopitiam atas tajaan makan minum serta lokasi malam tadi.....

    terima kasih pada rakan2 yg lain atas tajaan makan dan minum.....

    terima kasih buat semua rakan2 yg datang.....

    terima kasih juga buat rakan2 yang sentiasa mendoakan yang terbaek buat Tuan Berudu walau dimana tuan2 berada.....

    moga usaha kecil kita ini....dimakbulkan Allah S.W.T......moga Tuan Berudu kembali pulih seperti sediakala.....Insya-Allah.....
     
  4. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Amin amin ...
     
  5. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    jam 3 pagi baru gerak balik...hhhhhuuuuaaaarrrrrrrrrrrrrggggg
     
  6. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Amin.. Amin...

    Nod... Den pun samo... Sakit palo...
     
  7. Betok76

    Betok76 Marlin

    amin... amin ya yabbal alamin...

    pagi2 lagi dah menguap kat opis ni... huaaaaarrrrrrggg
     
  8. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    uiks....korang tahajjud sekali ke hape mlm td.....adeh......berat plak kelopak mato den ni hah......
     
  9. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Borek mato bff, borek lagi palo den ni haaa...
     
  10. Ryzal Bawal hunter

    Ryzal Bawal hunter lelap time.....bye2

    kejap lagi nak bentang sejadah kat shah alam....hehhehe
     
  11. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

  12. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    Dh la... Jgn asik nk nguap jo... Ilang berkat nnti..
     
  13. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    apsal tak datang daqli..keta ko dah rosak ke?..tu la ko slalu tkan minyak rapat ???
     
  14. arif.aimi

    arif.aimi Arif ~ 012-6899787

    Balik smlm tersesat jln cari jln pulang... ;D
    Sempat jg ronda2 bandar klang...
     
  15. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    Haah.. Kete aku gearbox problem... Nk mntk gearbox EVO plak... ::)
     
  16. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    Chet tak bilang mau dtg baa... Kl tidak bule ku tumpang... :-\
     
  17. arif.aimi

    arif.aimi Arif ~ 012-6899787

    1. tak teringat langsung nak call hang...
    2. hang senyap seolah2 tak nak pg... lgpun ada terbaca status kata nak blk kg... kat mn tak ingat... ;D
    3. awat hang tak tgk list kedatangan kat page 1... namakan ada kat ctu... ;D
     
  18. Ryzal Bawal hunter

    Ryzal Bawal hunter lelap time.....bye2

  19. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Info latest.. Abam du dah bukak mata sikit2.. Alhamdulillah
     
  20. Ryzal Bawal hunter

    Ryzal Bawal hunter lelap time.....bye2

Share This Page