BACAAN YASSIN MOHON KESEMBUHAN BUAT TUAN BERUDU

Discussion in 'Ucapan Selamat.' started by shahzam, Jun 26, 2013.

  1. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    Assalamualaikum w.b.t.

    Saya, mewakili rakan2 yang lain....dengan ini menjemput rakan2 sekalian untuk bersama2 membacakan Yassin memohon dari Allah S.W.T untuk keselamatan dan kesembuhan Tuan Berudu a.k.a Fadzli Hussain yang telah ditimpa musibah....sama2lah kita berdoa untuk meringankan sedikit bebanan yang ditanggung oleh keluarga beliau.

    Rakan-rakan dijemput ke -

    Lokasi - Rumah Tuan AGM-Kopitiam
    No. 42, Lorong Sri Damak 12,
    Taman Seri Andalas,
    41200 Klang, Selangor

    Tarikh - 27/6/2013 Khamis malam Jumaat
    Masa - 9 mlm - bacaan Yassin akan dimulakan selelwat2nya 930mlm

    Juadah ringan akan disediakan - Insya-Allah

    Kepada yang ingin hadir....dapatlah kiranye memberikan nama dlm posting anda di topik ini....untuk kami menjangka dan menyediakan makanan ringan untuk tuan2 sekalian....

    sebarang pertanyaan berkaitan lokasi sila hubungi:-

    1. Afiz - 019-245 3593
    2. Shahzam - 012-332 8985

    Senarai Kehadiran:

    1. Kopitiam
    2. Afiz
    3. Shahzam
    4. Ewak
    5. Ariff Aimi
    6. Ryzal Bawal Hunter
    7. Nodri Selama
    8. Jat
    9. Pulauman
    10. Ejoy Burger
    11. Kanang Jawa
    12. Betok
    13. Ariekemas
    14. SG One
    15. AST Kulai
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Mohon kerjasama rakan2 sekalian yang ingin hadir.....diharap dapat membawa naskah Yassin tuan2 sendiri ditakuti x cukup untuk kegunaan semua.....
     
  2. ewak

    ewak Arowana

    zam..brapa hb niihh..mlm apa
     
  3. arif.aimi

    arif.aimi Arif ~ 012-6899787

    Bila ni tuan shahzam?
     
  4. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    minta maap kang....lupe nak taruk plak.....jap....
     
  5. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    okay...dah taruh tarikh dah....27/6 kames mlm jemaat....
     
  6. ewak

    ewak Arowana

    ok..insya allah kalo xde aral ;)
     
  7. arif.aimi

    arif.aimi Arif ~ 012-6899787

    Tuan letak nama saya... In Shaa Allah esok mlm saya sampai...
    Apa2 hal saya update kehadiran mlm ni... kot2 KDN pun nak ikut...
     
  8. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    Alhamdulillah....saya masukkan je dulu nama.....pape boleh tipon sy atau afiz......
     
  9. Ryzal Bawal hunter

    Ryzal Bawal hunter lelap time.....bye2

    insyallah......
     
  10. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    insyallah......macam biasa.
    kalau tiada aral....akan sampai awal.

    Apa status tengahari nie?
     
  11. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    Ok..mula2 nak bukak thread ni risau jugak takut agenda dibuat pada mlm jumaat..sebab dah plan nak balik kg.
    syukur alhamdulillah agendanya khamis.
    insyaallah akan menjoinkan diri.
     
  12. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Tq zam n kopytiam serta kawan2 lain..

    Status tghari ni.. Du ditempatkan di wad ICu 5c HTAR.. Info dr puloman, bengkak dah surut, doktor bg ubat tido utk restkam otaknya
     
  13. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Zam...
    Puloman
    Ejoy
    Kj
     
  14. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    hapdet dah....
     
  15. zed

    zed Fishing is an obsession...

    moga Allah cepat sembuhkan penyakit tn berudu..Amin
     
  16. Betok76

    Betok76 Marlin

    In sha Allah akan cuba menghadirkan diri..
     
  17. ariekemas

    ariekemas Wohoo!!

    insyallah.moga tuan berudu menghadapi dugaan dgn sabar dn tabah...
     
  18. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    In sya ALLAH hadir ....
     
  19. ZULMATEL

    ZULMATEL Marlin

    Semoga Allah memberikati usaha kalian dan kita doakan agar Tn Berudu dipermudahkan urusan dan cepat sembuh Ins\yaAllah
     
  20. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Tak dapat ikut serta sbb outstation...
    semoga beliau sembuh seperti sediakala... Doa rakan semua sentiasa bersama beliau... InsyaAllah...
     

Share This Page