ayat power untuk isteri tersayang..

Discussion in 'Keluarga' started by axerock, Apr 3, 2012.

  1. axerock

    axerock Bilis

    salam..sifu2 kt cni ade x ayat2 power nak pujuk istri supaya x wat muka seposen klu kita nk kuar mancing? ;D
    klu istri yg satu kepala xpe..mcm sy br start nak blajo ni nak cr byk alasan yg power2 la..haha..
    contoh.."sayang..abg perginya bknnya lama..setanak nasi abg pulang..haha.
     
  2. otc

    otc Marlin

    cakaplah macam ni, abg pergi tak lama yang. balik karang abg belilah rantai emas sekilo dua ;D

     
  3. ahmadridzuan

    ahmadridzuan Marlin

    yg ni mahal umpannya tu....hehehehe
     
  4. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    ayat power ?

    NMM : minggu depan kanda nak g mancing...
    KDN NMM : okey, malam ni dinda simpan alat-alat satu tempat, nanti senang nak bw...


    hehhehe ;D
     
  5. axerock

    axerock Bilis

    itu da ayat power rangers da tu bro..haha
     
  6. axerock

    axerock Bilis

    wahhh..bahagianya ko nagamasakmerah..haha
     
  7. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    sebab dia akan ikut sekali.... sebab tu semangat dia lebih... ni dah minta nak g mancing.... dah hampir sebulan cuti mancing.... ;D
     
  8. s-a-p-i-t

    s-a-p-i-t "Pergi berderap...balik berderap..."

    Nak ayat power...kena jumpa sifu Nelz... :D ;D
     
  9. tenryu

    tenryu NIK: 019-252 1413

    AKU: "MINGGU NI KITA JENJALAN NAK?? AYANG NAK JENJALAN GI MANA?? ABANG BELANJA.."

    KDN: "ELEH.. CAKAP JE LA NAK GI MANCING MINGGU DEPAN.. AYANG TAK KESAH PUN ABANG NAK GI MANCING.. JANJI ADIL DENGAN KELUARGA"

    AKU: "HEHEHEHEHHEE..
     
  10. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    dia pakar.... otai bab ni... ;D
     
  11. axerock

    axerock Bilis

    ayat ni mcm menarik..haha
     
  12. axerock

    axerock Bilis

    mana sifu nelz ni?adik2 nk blajo mengayat la.. ;D
     
  13. Airell_Cipuddin

    Airell_Cipuddin Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku..

    ayat ni..
    aku leh terima...
    leh guna tau..
    hahhaha..
    mmg power...
     
  14. aim johore

    aim johore Bilis

    time hari biasa;kita perlu berjimat itu..berjimat ini....kos hidp di malaysia meningkat....bla..bla..bla..
    time nak mancing....ala simpan duit byk2 pun bukan bawak mati...jalan2 jom abg belanja...
    sbb minggu dpn nak mancing..hahaha
     
  15. Daiwa_J13

    Daiwa_J13 Jemuduk

    abang nk g mancing ros, ptg abg lik.
    Bini : jangan sampai malam tau.

    p/s Lesen full tp lesen malam takde
     
  16. rizal_p2

    rizal_p2 0134261004

    kekekeek samala kita, lesen mlam susah tol nk dapat... ;D ;D ;D
     
  17. syam

    syam Marlin

    Setiap aku bulan simpan RM150-RM200 standby untuk wife. Bile nak raya jer gedebuk angkat barang kemas dalam harga RM1.5K~ RM2K

    Syam: Abg ade beli rantai baru suka tak?
    KDN : Suka nyeeeeeee................

    Pastu.... PERGHHHHHHHHHHHH LESEN SETAHUNNNNNN WOOOOOO..... ;D ;D ;D
    p/s: So far sangat2 berjaya
     
  18. pulau_man

    pulau_man 017-2121160 nak ajak manceng call aje...

    aku : sayang dah lama kita tak jenguk mak awak kat kampung,jom balik kg
    Kdn : bagus gak tu...
    aku : eh pepium awak da nak habis la sayang,jom abang belanja Pepium baru georgio amani baru kuar, bess bau diaaa...
    Kdn : nak,nak,nak....sayang abang.................

    wakakakaka setahun lesen besau beb.... pegi laut 5 hari selamba senyum........
     
  19. faeyzul

    faeyzul PaRiS aka PaRiT

    Kebanyakkannya kena kuar modal je nk dpt lesen :eek:
     
  20. tenryu

    tenryu NIK: 019-252 1413

    AKU: SETIAP KALI ABANG KELUAR MANCING, AYANG AKAN DAPAT RM100.. AMACAM??
    KDN: ABANG KELUAR LA MANCING TIAP2 HARI.. HEHEHEHEHEHEHEE
     

Share This Page