AWAS!! Penunggu Bawah Jambatan Penang The Series (siri-33 [26 Mei] page 128)

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by Tiagra, Nov 29, 2010.

Tags: Add Tags
  1. nett

    nett nett@gymkhana :-)

    ada bran ker sifu nak berselfie dengan maya karim...
     
  2. rizal_p2

    rizal_p2 0134261004

    SELPI KOT JAUH LA..JGAN P DOK DEKAT2 SATGI DIA KEKOH TENGKOK MAMPUIHHH...HAHAHAHA
     
  3. awei_snapper_hunter

    awei_snapper_hunter Be Better Fishing!!

    Tuan tanah hilang pi mana? Kencing2 lari, tinggal bau haring jaa.. 8) 8)
     
  4. tandura

    tandura Siakap

    maya katin pkai baju kurung putih kul 3pg.......errrrr seram2
     
  5. Zass

    Zass Marlin

    Ooooo...yeke itu maya karin bru blk ikut sama abg dia mancen kot ;D
     
  6. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Dah lama x jumpa tuan tanah niii...... last mancen ngan dia bulan 3 aritu kat penang naik bot aheng
     
  7. Yeop Kundur

    Yeop Kundur Marlin

    Cikdet rindu kt tuan tanah ya..kihkih
     
  8. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    ADA PASAI RINDU TUUU... ;D
     
  9. pelatung_parit

    pelatung_parit janji ada air.... zazzzz!!!............

    assalamualaikum.....
    pa habaq semua...
    la dh x brp activ berporum... hehe..
    nk tanya.. dengaq crita... la dh x leh ngail lg kt bwh jematan.. betui ka??

    bru nk plan nk p round 2... huuuuu
     
  10. mr_ridhuwan

    mr_ridhuwan Bilis

    slm ..mana update dr sifu2 penang bridge ni?
     
  11. ewak

    ewak Arowana

    dorang dh tuko hobi main gasing lak
     
  12. batu laut

    batu laut Tenggiri

    taula cikdet dgn otai peneng (maya karin) ni mcm pinang dbelah dua
     
  13. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Baru tiga bulan tak jumpa wei, I ni lum pernah lagi ada peluang nk mancing gn beliau
     

Share This Page