Arsenal aka Gunners ( khas untuk peminat gunners sahaja )

Discussion in 'Kedai Kopi' started by doktor_xp, Aug 25, 2011.

  1. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    arsenal lwn swansea ... tough biasa team macam ni.. huhuhu.. giroud harapnya boleh start main balik..
     
  2. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    betul!!! Tu....baru bertambah tajam....
     
  3. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    dah kena ngan swansea.. huhuhu.. next lawan MU..
     
  4. terubuk

    terubuk Tenggiri

    Yeahoooo..... The Gunners jadi Cempian FA Cup 2015 ........
     
  5. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    fuh,, berhabuk bilik ni. tuan tanah lupa sapu... hihihi..

    game tu orang cakap cantik tp tak dapat tengok sebab berada di kuala pahang mancing dengan cikgu jengka. apapun, kita menang... tengok ulangan dah tak best macam tengok live...
     
  6. terubuk

    terubuk Tenggiri

    Betul... Betul... :)
     
  7. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    gosip gosip terkini mengenai pembelian pemain...

    pendapat aku macam lagi suka kalau sanchez jadi first striker cari je winger baru.. poldi jadi backup stiker.. berharap begitulah. ada beberapa player nak join arsenal katanya... tunggu keputusan rasmi ;D
     

Share This Page