Arsenal aka Gunners ( khas untuk peminat gunners sahaja )

Discussion in 'Kedai Kopi' started by doktor_xp, Aug 25, 2011.

  1. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    kita ada tight schedule minggu ni sampai krismas.. aduyaiiii , tengok bola belah malam.. belah pagi kita mancing...
     
  2. madi906

    madi906 0136353335

    Game mensiti tu yg kawe risau sket tu. Tp time tu Podolski & Theo dah ok dah kot. Ada la backup utk rotation nanti. Jgn ape2 jadi kat Mertesacker je. Huhuhuhu
     
  3. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    terbalik tuan.. kawe risau game napoli... sebab penentuan layak ke tak pada CL... ;D
     
  4. madi906

    madi906 0136353335

    betul2....kalo parok sgt pn...jgn sampai kalah lebih dari 2-0 udah le.
     
  5. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    mungkin wenger akan letak bendtner di depan game napoli sebab nak kasi giroud masuk game bpl.. ;D
     
  6. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    Arsenal Fan.. diam saja..

    tak gembirakah mengengam piala walaupun FA Cup.. :)
     
  7. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    waa... wenger datang lagi dengan kejutan terbaru membeli sanchez, harapnya dapat memperkuatkan barisan arsenal.

    jersi baru arsenal pun nampak cute gitu.. org berperut buncit cam aku jangan mimpi nak pakai ori... ;D ;D ;D
     
  8. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    salam..

    tora datang lagi dengan permainan baru.. tendang sampai gol...

    mana geng kita ni.. dah menang pun nyorok dalam gua lagi ker ?


    arsenal supporter.. wake up... ;D
     
  9. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    Assalamulaikum!!!!fan gunners!!!wahhh hebat ni sahabat pancing ada .fan gunners ada.......ape cter terbaru arsenal sekrg yer??semenjak xda astro ni kurang tau perkembangan laa... ;D
     
  10. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    Tuan IS,
    kita dah menang lawan burnley.. pasukan bawah sikit. apapun persembahan kita cemerlang. boleh tengok result semasa kat www.livescore.com
    saya pun takde astro, tengok live streaming je.. huhuhu.. kelabu
     
  11. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    hehehe terima kasih tuan naga!!!hope arsenal dpat piala lagi tahun ni....gunner pnet jom meriah kan thread niii....heheheh
     
  12. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    hehehe terima kasih tuan naga!!!hope arsenal dpat piala lagi tahun ni....gunner pnet jom meriah kan thread niii....heheheh
     
  13. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    kalau bola menang tgk, tapi conpare dengan mancing,. mancing lagi syokk...
     
  14. mrsyuko

    mrsyuko "TU DIA DOK ADA"

    2014/15 UEFA Champions League
    Matchday Four - Tuesday 4 Nov 2014

    Arsenal FC vs RSC Anderlecht

    go gunners go ;D ;D
     
  15. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    hahaha tu sy setujuuu....manyak syokkk ooo mancing.. ;D
     
  16. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    ni game cmne ok ker??tuan
     
  17. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    3-3..

    score arteta, sanchez dan Ox... separuh masa kedua anderlect come back balik...
     
  18. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    Fuhhh terbaikk seri!!!!arsenal kena baiki sikit la....mcm awal musim cun...
     
  19. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    arsenal selalu cam tu. bila dah lead kejap lagi loss bola lepas tu jadik seri.. adeiii..
     
  20. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    tu la harap thun depan bertambah baik!!!tapi asenye lepas ni misi wajib menang kan???lawan ape ye??
     

Share This Page