Arsenal aka Gunners ( khas untuk peminat gunners sahaja )

Discussion in 'Kedai Kopi' started by doktor_xp, Aug 25, 2011.

  1. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    aku jeles sebab ada tanah untuk liverpool dan MU, tetapi belum ada tanah untuk arsenal...

    jadi aku rasmikan tanah untuk arsenal...

    semalam arsenal menang 2-1 lawan udinese. kehadiran gervinho agak mengejutkan aku sebab dia agak agresif ketika bermain. apapun, di harap bapa ( Arsene Wenger ) dapat gunakan budget perpindahan untuk membawa masuk player di bhgn tengah dan pertahanan...

    aku minat arsenal sejak tahun 1997 ( masa tu spm ), sebab dia main beautiful football...

    tahun ni aku tak target arsenal menang piala lagi.. tetapi aku harapkan tentangan yang akan di berikan.. semalam dah menang 2-1.. alhamdulillah dah layak masuk ke kumpulan...

    pada samir nasri dan cesc... semoga maju jaya... tq for all everything especially your commitment and profesionalism. TQ TQ
     
  2. muhdbazli

    muhdbazli Kakashi Ballie San<=>http://naruto.viz.com

    oh abe naga..da naik angin tuh...ngeh3x
     
  3. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

    tumpang lalu skit....
     
  4. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    yakboktam... minggu depan lawan MU.. hurmm... ;D
     
  5. muhdbazli

    muhdbazli Kakashi Ballie San<=>http://naruto.viz.com

    :eek:...
    hehehe..moga2 dpt seri...
    hehehehe
     
  6. Maxx Peacock

    Maxx Peacock SENDIRI MAU INGAT LA...!!!!

    tumpang lalu abg naga..saya peminat liverpool..tapi saya lebih prefer Arsenal daripada MU...huhuhuhu...
     
  7. muhdbazli

    muhdbazli Kakashi Ballie San<=>http://naruto.viz.com

    berat demo max...kena mu n arsenal seri..baru liverpool leh naik lg..hehehe
     
  8. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "


    ::)
     
  9. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    gervinho masih banned masa tu... takdop player agresif... tak harap mene.. harap seri jah.. telur- telur....
     
  10. Maxx Peacock

    Maxx Peacock SENDIRI MAU INGAT LA...!!!!

    yeahhh...betul tu...
     
  11. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

    menang pon xpo............heheeheehee
     
  12. Maxx Peacock

    Maxx Peacock SENDIRI MAU INGAT LA...!!!!


    Arsenal menang ke Tein...kompom tu....MU bukan kuat sangat pon..berlagak je lebih....lariiiiiii......
     
  13. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

    bg je menang...br leh fight skit ranking tuh..kekekekekee...
    tumpang lalu abe nago..... ;D
     
  14. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    sore MU, sore Arsenal sore liverpool... owoss.... mana peminat arsenal ni.. takkan ambo sore dale pnet nih...
     
  15. Miebauk

    Miebauk Marlin

    Ado ni ha... Pminat arsenal especially masa the "genius" thiery henry dulu. Tp still support smpai skg. Arsenal young scout hebat2 cuma bila dh jd star smua transfer p tmpt lain. Then yg stay kebanyakkannya injury prone..
     
  16. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    alhamdulillah.. ado geng...

    semalam gervinho main ok dop ?
     
  17. muhdbazli

    muhdbazli Kakashi Ballie San<=>http://naruto.viz.com

    devil kena tembok ngn meriam nnti 2..hehehe..
    [​IMG]
     
  18. Miebauk

    Miebauk Marlin

    X tgk pun smlm... Tdoq kroh3 ujan lebat. Hehehehe...

    Actually gunners ni xdak captain yg bguzz cm zaman viera, bergkamp, martin keown dulu tu. Ingat lg masa tu game premier league xpnah kalah smpai bpuluh game. Skg ni mayb wenger kena do smething tuk motivate balik player and ada smgu lg tuk beli player baru.
     
  19. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    yakboktam.. bakpo maroh benar ko devil tu...
     
  20. muhdbazli

    muhdbazli Kakashi Ballie San<=>http://naruto.viz.com

    x maroh..bg semngat kt gunners...hehhe..
     

Share This Page