arol de pirate kemalangan moto!

Discussion in 'UMUM' started by ASt - Kulai, Oct 30, 2013.

  1. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    TERBAIK ;)
     
  2. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    jom pepagi esk terjah area Selayang! ;D

    bang manba stock haruan simpan dlm `gentong` @ tempayan ;D
     
  3. smmohd

    smmohd pancing kat pulai lakei, kuching, sarawak

    syafahallah :)
     
  4. manba_nkk

    manba_nkk Arowana


    ;D :eek: ;D
     
  5. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    smlm ptg singgah ke umah arol
    dia sihat dn ceria...cuma kena amik masa sikit
    naik pulih 100%....jln nak kesana jelos lak
    tengokk dia org mancing....airr biruuu je
    kompomm size monster dok ada dlm tu!
     
  6. ikan_gapi

    ikan_gapi Tenggiri

    umah dia kat mane wak
     
  7. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    senang je
    ....Jalan 3/7a Bandar Baru Selayang ;D
    (tdi terlupa nak upload photo)
    [​IMG]

     
  8. ATM13

    ATM13 Will gain new knowledge everyday in here

    Ntah apo yang wak rachun kat sipoo Arol tu sampai senyum merenung jauh tuh... ;D ;D ;D hehehehe... tgk muka dia cam berpikir pasal mancing jer tuh... hehehe... ::) ::) ::) tengok gaya teruk kena rachun ngan wak nampak ehh tu... :p :p :p
     
  9. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    sebonarnya kami gelak ada citer menarikkkk......Ahad ptg aku dah kesana tapi salah jalan
    ngan hujan gerimisnya (masuk area hospital selayang).....pusingggg punya pusing x jumpa juga...dn
    akhirnya jumpa sbord ke shah alam haa haa apa lagi balikkk la ;D
     
  10. ATM13

    ATM13 Will gain new knowledge everyday in here

    Owhhh ingat wak merachun tadi... hehehe... ;) ;) ;)
     
  11. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Semoga cepat sembuh tuan arol... Byk2 bersabar ye....
     
  12. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    Lohh... Baru arini aku tahu sahabat aku ni eksiden... Semoga cepat sembuh tuan arol.. Ade mase kang teman dtg ziarah.. Pastu kite gi kolam crik MJ... Tgn bole kayuh lagi kan... Kikikikikiki. ;D ;D
     
  13. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    lain ari kalu nak masuk sekitar kl...kena buat `homework` dulu
    cri dlm google dn sebgainya hee hee.....mcm2 sbord ada... jln kiri kanan atas bawah
    silap masukkk huu huuu berputarrr2 la sekitar kl....(naik muto ok lagi bole juga celok2) ;D
     
  14. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Amin


    Kamu ingat mancing fatin aje mana tau kawan a-c-den kah apa kah ;D ;D ;D
     
  15. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    org tgh seronok..pak mertua lalu pon x perasan!kakaka ;D ;D ;D
     
  16. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    tn cardeenz esk pagi turn mana ;D
     
  17. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    Aiiiyyaaaakkk... Sekali abg long sudah sound maaa... Cabut dulu la slow2x... Pppppppppreeeennggg...
     
  18. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ


    Duduk KL ni kalau tak sesat tak sah,nak lagi kawasan2 yg baru naik taraf,apa pun kalau tak jumpa jalan senang je,nampak kereta polis ke,motor Honda polis trafik tu tahan,tanya je arah jalan,biasa polis tahan org je tanya lesen dgn IC..kih..kih
     
  19. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Agaknya ..... agaknya le kalu tahan polis tanya port boiling boleh tak ? boleh tak ? ;D :D ;D
     
  20. salam semua sahabat...terima kasih yang sudi mendoakan kesihatan saya....nie baru perasan de bukak post nie...terima kasih tuan AST-Kulai,....tak lupa juga kepada tuan sipo caedeenz membantu saya semasa saya di hospital dan bawa pulang kerumah...jasa tuan2 semua tak saya lupakan...terima kasih sekali lagi buat tuan ASt-Kulai sekeluarga yang sudi datang ke rumah melawat saya....kini kaki saya semakin sembuh namun masih perlukan rawatan susulan di hospital....pada pertengahan bulan nie saya menjalani ujian MRI bagi melihat kecederaan di bahagian lutut.....ape pun terima kasih buat semua...
     

Share This Page