arol de pirate kemalangan moto!

Discussion in 'UMUM' started by ASt - Kulai, Oct 30, 2013.

  1. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Tapi master sifu eizam, haruan ni kalu kita sajasaja layan casting memang senang sikit dapat namun time betulbetul mau cari buat ubat ntah mana semua hilang ??? ???


    Tiada siapa boleh kasi update keadaan tuan arol kah wei, please ;)
     
  2. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    Takziah...semoga tuan arol cepat sembuh...

    * Peringatan bersama untuk kita semua juga supaya sentiasa berhati2 dan beringat... ;)
     
  3. jaih

    jaih Pelata

    takziah....GWS tuan arol.
     
  4. ATM13

    ATM13 Will gain new knowledge everyday in here

  5. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    alkisahnye tuan arol ni dia jatuh masa amek lap slow motion nk g keje..jalan 2 penuh ngn minyak tar dn ade 1 kon je..sebelum dia dh ade org jatuh dn lepas dia pon ade lg cme org lain bleh bangun..tang tuan arol ni plak kne pggil ambulance..sy dh pon tgk crime scene..mmg jln 2 berminyak pon... ::) ::)
    [​IMG]
    cian sahabat hamba.. :'( :'(
     
  6. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    nak juga tengok gamborr motonya!
     
  7. arif.aimi

    arif.aimi Arif ~ 012-6899787

    diharapkan tuan arol de pirate cepat sembuh...
    blh layan mj kat kolam tmn u pula... ;D
     
  8. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    moto x teruk mane..paddle bengkok terselit belah gear..gambar x smpat ambik sbb btri fon abih.. 8) 8)
     
  9. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Terima Kasih tuan cardeenz kerana sudi update berita terkini ;)


    Sekali lagi semoga tuan arol cepat sembuh !
     
  10. Tiagra

    Tiagra Syok Kena Karen...

    yupp... gud info.. tq tuan cardeenz... ;)
     
  11. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Moga cepat sembuh tuan arol de pirate of silayen.... Amin
     
  12. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    sama2 tuan2..ni je yg dpt ditolong..nk bg duit x mampu huhu.. 8) 8)
     
  13. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Kita bantu mana mampu je,tak boleh bagi duit kita ziarah ramai2,itu pun dah cukup,kena hati2 bawa motor ni,kes kemalangan motorsikal mmg tinggi,maklumlah kecil walaupun enjin 1600 cc,motor rosak tak mengapa boleh claim insuran tapi kalau tuan motor yg 'rosak' mmg susah,ambil masa nak sembuh dan pulih sepenuhnya,teringat pada tuan Berudu
     
  14. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Bantuan tak semestinya wang ringgit seperti apa tuan abu kata, kamu p casting haruan pastu kasi tuan arol laaaaagi cantik ma ;)
     
  15. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    doa dri kami.....arol moga cepat sembuh!
     
  16. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    dh bagi 2 eko pon..standby dlm akuarium..bila nk masak sauk je hehe.. ;D ;D
     
  17. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    perghhhh terbaekk la ;D
     
  18. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    cepat2 semboh sifu arol de lanun....teman nak belajo kesting sekap kolam ngan tuan sifu nih......
     
  19. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Moga cepat semboh..... ;) ;)
     
  20. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    adat berkawan wak..gitu la.. ;D ;D
    p/s : kita ni bila nk komplot lg ni?? ::) ::)
     

Share This Page