AQUARIUM FOR SALE : HARGA DITURUNKAN PALING MINIMUM!!!

Discussion in '~PASAR KARAT~' started by anaklaut, Jan 11, 2013.

  1. Seluang

    Seluang Marlin

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    memang cun akurium filter kat tepi ni ;D ;D ;D
     
  2. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    Kalau filter ada kat mulut lagi cun broooo :D :D
     
  3. Seluang

    Seluang Marlin

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    itu lagi cun ;D ;D ;D
     
  4. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    UP

    price revised...

    Last price kawan bagi RM300...
     
  5. amualif

    amualif Bilis

    Pg la beli rumah yang besar. Tawar menawar je tp x beli2 pun. hehehe
     
  6. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    mgkn ko kaya kot, boleh beli rumah baru mcm beli seluar dalam...
     
  7. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    buat bela jenggo pong cantik ni! ;D
     
  8. syam

    syam Marlin

    Nasib baik tak boleh kayuh... kalau boleh kayuh nak jugak COD ngeh..ngeh..ngehhhh... ;D ;D ;D
     
  9. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    Mak aih...hahahaha...dari Januari lagi punya iklan... ;D
     
  10. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    klu bagi free kompom bleh kayuh...
     
  11. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    RM300 ni last offer... Tarak org mau kalu, saya simpan buat bela jentik2 jer...
     
  12. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Bateri NS60 dah sold out dah.... aquarium ko bila nak laku niiii ;D ;D ;D
     
  13. syam

    syam Marlin

    Bump sedassss.... nasib baik aku minat bela bongsai, kalau minat bela ikan dah lama aku COD :p
     
  14. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Nasib baik aku minat mkn ikan jerrrr... x minat bela ikan.... kalau x dah cod gak.... ;D ;D ;D :p :p
     
  15. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    tolong bela bonzai aku yg dah nak mati tu boleh tak?
    aku dah give up la...
     
  16. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    klu tak laku gak... aku ingat nak buat bela jenggo jer...
    org ckp senang nak jaga... cuma masalah nak angkut airmasin je la... huhuu...
     
  17. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Kalau nak bela mengkerong boleh x dlm aquarium tu........ ;D ;D ;D :p :p
     
  18. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    boleh sesgt... tapi kena jaga2 sbb kucing ko suka mkn mengkerong... nanti dia terjun dlm akuarium tu plak... ;D
     
  19. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Kucing aku dah upgred... dia mkn ikan merah jerrrr ;D ;D ;D :p :p
     
  20. wiranegara007

    wiranegara007 Marlin

    salam tuan tanah... ado lg ko ni?
     

Share This Page