AQUARIUM FOR SALE : HARGA DITURUNKAN PALING MINIMUM!!!

Discussion in '~PASAR KARAT~' started by anaklaut, Jan 11, 2013.

  1. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Updated gambar terbaru........ 8)



    [​IMG]



    Assalamualaikum rakan2 Pnet semua...

    Saya nak letgo aquarium ni pada sesiapa yg berminat...

    Sbb Jual : Rumah saya kecik, ruang makin sempit, takder tmpt nak simpan dah, KDN suh letak kat luar rumah tapi takut pecah plak, apa pun tak boleh, lebih baik letgo jer walaupun berat hati nak jual nih...

    Usia barang : 4 tahun (Hadiah harijadi utk anak saya)

    Saiz : 3'x2'x2'

    Pakej all in one, merangkumi :
    - Akuarium with small compartment(utk simpan anak ikan atau udang) + Penutup Original made from ABS plastic- high quality(rekabentuk yg menarik ada ruangan slot utk filter, lampu, pintu, ruang letak barang dan lubang isi makanan ikan)
    - Aquarium table - steel, new design and coating(baru jer beli meja ni)
    - Imerge Water pump-high power (standard utk kolam punya)
    - Air Pump high power with 2 speed adjustable
    - Top filter
    - Top Electronic Lamp (no starter)
    - All accessories : batu2 kecil warna 3 beg putih + 1 beg berwarna utk dasar akuarium, 5 pokok hiasan, satu pagar hiasan dan satu kincir angin hiasan(powered by air pump)

    Percuma seekor ikan tengas(tangkap kat chamang), ikan lampam emas besar tapak tangan(beli) dan 3 ekor ikan bandaraya yg kuat bekerja mencuci cermin akuarium(Bangla mari hehee...)

    Senang citer, beli dan terus pakai jer la... Bagus utk yg baru nak mula hobi membela ikan ni...

    Prefer COD, takkan nak pos plak kan hehee..
    Rumah saya di Meru, Klang, Selangor...
    Harga nak Jual RM400 RM300... Nego for serius buyer only
    Klu nak beli baru siap pakej yg mcm ni, rasanya RM600 pun tak cukup, tak caya boleh survey...

    Boleh PM atau direct call/sms : 017-6978709 - Sani

    TQVM kerana sudi melawat iklan ini...
     
  2. ilhamasong

    ilhamasong 017-777-3677 Lanun Johor

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    tuan anak laut gambo x nampak la ..... bole tuan pakai imageshack tak.... hehehhe x pun pm gambo aquariium tu kat teman...
     
  3. sciDx

    sciDx Bilis

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    Betul tu..cer upload gambar dulu nak tgk..
     
  4. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    Tu yg pelik... Mase preview ada plak... Copy from pesbook

    Takper, kwn try upload from photobucket plak...
    Give me 5 minutes guys...........
     
  5. ilhamasong

    ilhamasong 017-777-3677 Lanun Johor

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    photobucket teman noreh teman xleh tgk... imageshack ok hehehe
     
  6. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    gambar update...... photobucket version........ 8)



    [​IMG]
     
  7. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    Gambar update..... facebook version..... 8)



    [​IMG]
     
  8. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    dah update gambor baru kat 1st post atas sekali... 8)
     
  9. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    Lupa nak bagitau...
    Akuarium nih masa teman beli dulu, angkat pakai kereta kancil jer, ngam2 boleh lepas pintu seat blkg...
    Meja akuarium plak boleh dicerai-ceraikan...
    So, klu ada yg berminat nak beli, bab transport ;Dmmg takde masalah klu nak dtg amik trus kat umah teman... ;D
     
  10. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    BUMP 8)
     
  11. screammer

    screammer ate moh ler mancing yobb..!!!

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    wahh. cantik akuarium.. !! free bump untuk tuan anaklaut..!! ;D ;D
     
  12. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    TQ tuan...
    Akuarium biasa jer, jiran dpn rumah sampai beribu dia beli, besar gedabak akuarium dia... Hehee ;D
     
  13. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    Kasi Bump... Besttt ada aquarium ni.. Tenang je tgk ikan berenang2
     
  14. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    Betul...3x
    Org kedah kata, jadi ralit perati ikan berenang dlm akuarium...
     
  15. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    Bump...... cantik..... ;D ;D ;D
     
  16. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    TQ Tuan... ;D
     
  17. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    BUMP 8)

    + 1 post ;D
     
  18. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    Aku pun nak tambah post gak lar....

    BUMP
     
  19. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    BUYP sedasss utk topik tuan anaklaut ini ;D ;D ;D
     
  20. faeyzul

    faeyzul PaRiS aka PaRiT

    Re: AQUARIUM FOR SALE

    Hajat hati nk upgrade akuarium tp rumah x mengizinkn lg ;D

    BUYP
     

Share This Page