Anjing Melolong Tanda Nampak Hantu

Discussion in 'Kisah Seram dlm hidup anda.' started by kopytiam, Feb 8, 2013.

  1. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    giler...
     
  2. blupipes

    blupipes wan-0122301739

    miowww miowww...
     
  3. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    mana pulak datang kucing ni.. ;D ;D ;D .. ini bilik untuk anjing melolong.. salah pintu ni.... ;D
     
  4. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    kucen tuh nmpk antu kot.....
     
  5. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    anjin dan kucen takleh bertembung...nape ekk??? ???
     
  6. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    hehehe.. tetiba ada idea nak jwb...

    kucing jeles sebab anjing lagi tinggi.. sedangkan anjing jeles sebab kucing lebih comel... ;D
     
  7. blupipes

    blupipes wan-0122301739

    org lain kot boiling...sebab satu baldi aku dah tuang ritu...betol tak tipu.... ;D
     
  8. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    [​IMG]
     
  9. hmmm...pulak dah...guano neh...satu mata satu titik lar yer ?...[​IMG]
    btul tu tuan.....teman penah terbaca dlm buku ustaz ismail kamus kalau x silap...
     
  10. blupipes

    blupipes wan-0122301739

    tgk ada org siul2 pulak....
     
  11. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Asal azan jer dia dtg berahi nak mengawan... Dasyat betul... :D ;D

    Rasanya anjing melolong waktu sangap nak mengawan dgn anjing melolong waktu azan lain bunyi nya... 8)
     
  12. barbel

    barbel Tenggiri

    salam..setahu teman,klau anjing tu melolong bersahut sahutan dan sayup sayup je bunyik nyer itu tandanya benda tu masih jauh tp di dlm penglihatan si anjing,,tapi jika anjing tu tiba tiba sengap dgn tidak semena mena itu boleh jadi yg benda tu sdah hampir dan ada disekitar anjing itu,,,tak tau le benor ke idok..
     
  13. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    tengok cd paranormal tentang penampakan arwah pun sama..time dikatakan entiti mau tiba pun anjing ikut melolong. ???
     
  14. anat68

    anat68 Marlin

    lama tak melawat...sini... ;D ;D
    pengalaman den laa..baru 2/3 mggu lepas...dengar anjing melolong...dkt rumah...jengok kut tingkap..tak nampak pe..pun...tp jiran sebelah kata nampak bayang pompuan diri depan rumah jiran depan... :eek: :eek:
     
  15. barbel

    barbel Tenggiri

    Ini sudah angker nih..
     
  16. JINPEKAN

    JINPEKAN nak turun sms 012-3419008

    wow seram der...jagn biar kan hidup anda di selubungi misteri...pernah kene ade org pangil nama kat dalam hutan...sumpah seram..
     
  17. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    Cerita pasal lolongan anjing ni la kan.... Kawasan rumah teman ni majoriti nya Black people.... Yang putih2 pun ramai jugak... So far, anjing memang bersepah kat kawasan rumah teman ni.... Tambahan pula, jiran sebelah rumah mmg ada bela seekor...

    Masa mula2 pindah dulu, teman berasa musykil juga dengan lolongan anjing yang mendayu2 ni... Lepas tu macam pilih hari pula... anjing ni selalunya menyalak pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat.... Bila sampai ja hari tersebut, boleh katakan lepas subuh aja... akan terdengar bunyi lolongan anjing sahut menyahut sepanjang lorong taman teman.... Memang boleh meremang bulu roma dibuatnya....

    Bila anjing tu melolong ja, teman selalu cuba intai keluar rumah.... Bila start ja melolong, teman intai x nampak apa2.... Tu yang buat musykil sangat tu... Sehinggalah pada suatu hari, lebih kurang 5 minit lolongan anjing berlarutan... teman pun intai keluar rumah.... Masa tulah teman baru ternampak kelibat makhluk berlegar2 dijalan dihadapan rumah.... huish..... seram beb.... Sekejap dia melompat2 dari rumah sebelah kesebelah....

    Sejak 2 menjak ni, dia punya angin kadang2 berubah2.... Sekarang ni dia pilih hari Selasa, Khamis dan Sabtu.... Tapi sebab dah biasa, bila terdengar ja lolongan anjing yang panjang.... Cepat2 teman ambil plastik sampah kat dalam rumah.... terus hantar masuk peti sampah kat depan rumah... kejap lagi diaorg(dulu pekerja alam flora) nak ambik sampah la tu.... errr... larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk............
     
  18. barbel

    barbel Tenggiri

    Punyeler suspen....
     
  19. blupipes

    blupipes wan-0122301739

    auwwwwwww...uhuhuhukkkkkkk
     
  20. mozart

    mozart Bilis

    ha3 tepat sekali... siap jeles lg anjing tu... :D
     

Share This Page