Angler's Resort Pulau Indah

Discussion in 'Air Masin' started by AdnanThoran, Dec 3, 2010.

  1. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    bini pantang di kampung, 3 bulan jadik bujang lepas ni.... hmm.. hari minggu boleh arr lepak sini. Ni pun tunggu laksamana sunan atau Sang Ratu lahir je. lepas tu jadik bujang.

    Abang ManC, nanti nak menuntut ilmu surfcast...
     
  2. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Boleh jer kalu mahu...tak pandai mana pun...sama2 belajar bolehler...nanti bagitau bila..air besar baru best
     
  3. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    nak belajar gak ;D
     
  4. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Jom cari tamok lah bang manba.... ;D ;D ;D ;D
     
  5. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    bujang sekarang ni sampai raya.. bini dan anak ada di kampung. huhuhuhu
     
  6. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Tunggu cuaca redup sikit lah NMM...kang kono heatstroke tak padan weiii...dok nak target sebelah tepi AR tu cari pari ker senangin ker
     
  7. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    ingat bermalam situ pun cantik, tapi tak tahan nyamuk. hahaha... reel untuk rod panjang dah rosak, guna banax 5000, berat .. hahaha
     
  8. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    ada lagi ke tamok kat situ?
    dh laaaaama tak p sana wei

    untung le tuan NMM jadi bujang semula ;D
     
  9. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    untung sabut je tuan manba yang kacak, tidur lena mandi basah, huhuh.. takleh nak mancing lagi... takde teman... teman tapi mesra pun takpe... ;D
     
  10. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Jom aar gi AR pun jadik.....tuan NMM yg single laaaa nih...hang tak balik kg kaaa wei
     
  11. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Memang untung jadi single dua tiga bulan
    Bebas sebebasnya hihihi
    Kuar mana kah mancing mana kah takyah lesen . . . Best gila
     
  12. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Betui tu....lama tak mai sini...
     
  13. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    teringin sangat nak lepak sini, aduyai.. tetambah bulan puasa ni, memang susah la nak kesana. kalau dalam tong ikan takde 100 plus dan ais, jangan sesekali berani ke sana time pagi hingga petang. hahahaha...
     
  14. mat edi

    mat edi Pelata

    den pon sama xbrani nk p pacak bulan2 posa ni..iman xkuat... ;D
     
  15. Zass

    Zass Marlin

    sabo2 edi.....raya lama lg ::)
     
  16. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    nak pergi malam, macam tak takde kawan. nak sahur kena bw bekal.. kalau ada geng, teringin nak join... hahaha
     
  17. maggotz

    maggotz Marlin Staff Member

    huuhuh...
     
  18. KamalAriffinM

    KamalAriffinM Hobi Lain, RC Heli & Plane, Fotografi.

    lama x singgah page nie.... AR pun dah lama x pergi....
     
  19. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Laaaaaaaaama gak tak jumpa tuan Kamal
     

Share This Page