Angler's Resort Pulau Indah

Discussion in 'Air Masin' started by AdnanThoran, Dec 3, 2010.

  1. matjoran

    matjoran Tenggiri

    adoiii minggu lepas nak masuk area chalet pon nak kena bayar rm3 satu kepala...aptb
    bukan nak mancing pon...dah la jual jajan mahai giler
    baik le pegi belah kanan resort.. free jer....
     
  2. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    kalau dah masuk tengok rm3.. takde dah nak g sana. main kat tanjung harapan je la.. walaupun sekadar tinggal harapan. free walaupun kotor. huhuhu. last g hari tu masa nak cari pasir untuk kucim. masa tu tak masuk tengok pun... bye anglers resort
     
  3. Oren

    Oren Tenggiri

    masuk tengok bayar? abis parking camna? sape punya pengurusan ni? ke mat indon yang jaga tu masuk poket sendiri? :mad:
     
  4. matjoran

    matjoran Tenggiri

    kirim salam je lah kat yg jaga kaunter tu
    kalau nak masuk tak mancing pon kena bayar...hai hai bye bye jelaaaaaa
    jgn sampai jln masuk ke angler resort pon aku tutup dgn tayar atau pokok tumbang sudah

    jom serangggg belah kanan angler resort. port dah cantikkkkkk...yg penting FREEEEEEE
     
  5. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    dua minggu lepas g mancing situ, saje nak tengok kena bayar ke tak, takde pula tulis nak masuk tengok kena bayar. ikan langsung tak sentuh. air tak lawa
     
  6. st8pl3r

    st8pl3r Pelata

    baru je balik angler resort td...hasil 3 gelama, 2 mengkerong..br 10 mnt smpi, ujan selebat2nya... kul 12 balik...tgh siap2 nak balik ade robomngan dari pejabat daerah klang ngan exco negeri selangor...dorng lawat kawasan...katanya nak dimajukan kawasan pantai acheh tu..jadi ke tak, kita tggu je la...
     
  7. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    ada gak gelama tu...
     
  8. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    ADa ikan lagi ker kat sini...
     
  9. quadice

    quadice ~if eye can kill, u already die ~

    ada lg...awl bulan 5 aritu dpt gemang beso 2kg lebih...
     
  10. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    kat sini nak mancing kena pandai baca air la... setiap kali pergi gagal, jarang yang berjaya... huhuhuhu ;D
     
  11. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    rindu kat tuan NMM yg encem kacak
     
  12. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    aiyyakkkk..
     
  13. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    adeii... tuan manba yang kacak dan hensem, lama mendiamkan diri... tepek la se utas dua gambar ikan ruan janda berhias tu.. ;D
     
  14. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    itu master senang dapat memey aaa.. ;D
     
  15. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    itu master kasi pejam mata pun dapat ruan janda oooo... ;D
     
  16. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    kakakakakakaka...betul..betul..
    :D :D :D :D
     
  17. jamal_GT

    jamal_GT Pelata

    wah best nya
     
  18. Pernah dpt tetanda,ketuka,gelama kat sini..tp satu jenis x pernah miss dapat..buntal!!! ;D
     
  19. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    tempat paling syok nak lepaskan gian, time menjadi, kadang-kadang umpan udang pasar pun boleh naik ikan senangin berkali kali...
     
  20. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Lama dah tak jengok sini..last bulan 7 kot tahun lepas...adalah semilang sekor...gelama saiz umpan 2-3 ekor semua catch & release kecuali semilang...udang kopek dgn perumpun laku sini...bila nak buat reunion ni NMM..pas bini hang habis pantang boleh kot...hehehe
     

Share This Page