Angler's Resort Pulau Indah

Discussion in 'Air Masin' started by AdnanThoran, Dec 3, 2010.

  1. AdnanThoran

    AdnanThoran Nakgi manceng jangan lupe conctact 0196020425

    Ade sesape tawu pasal anglers resort ni? Teman baru je jumpe tempat ni. Kalo ade sesape yang tawu boleh la kongsi pengalaman dengan teman. Nampak mcm best je kat situ. Kalau ade mase lapang kawan ingat nak berport je kat situ. ;D
     
  2. mad7044

    mad7044 Marlin

    last mancen sana tahun 2005 dulu...
    x tau le sekrang cane??
    dulu jalan teruk..x tau le sekarang..
    Tepek la gambor....
    if o.k...leh la..bercuti bersama keluarga.... ;D
     
  3. abdullahh

    abdullahh Marlin

    Den Last p sana 2008..kete tengelam kat pasir..lepas tu dah tak g..dulu2 rajin gak layan sana...record den pernah dpt kat sana dpt naik 2 ekor terus belangkas,mula2 ingatkan pari tengah mengawan.. ;D ;D ;D
     
  4. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    tuan dah sampai ke tempat tu...?x paham ayat teman baru jumpa tempat ni..
    banyak tempat port berpontesi...kat jeti dia boleh..tapi kena bayar pancing rm3 koyan rm5 ...satu
    kaw.pantai boleh...no charge
    rekod sy kat jeti siakap 6kilo pakai koyan...
    pari 10kilo kat pantai... tempat org main sky ???....sebelah kiri nak sampai kat jeti...
     
  5. AdnanThoran

    AdnanThoran Nakgi manceng jangan lupe conctact 0196020425

    Skang pon jalan teruk jugak, tapi takde sangkut tayar dalam pasir. Die punye resort pon da rosak. Tgk yang datang pon takat bersantai je,pastu balik. Tapi berdasarkan gambo yang teman tgk, gempak jugak hasilnye. Skang da ramai mancing siakap tepi2 jeti resort tu. Teman dengar siakap kat situ terbaik. 8) Insyaallah nanti teman cube dapatkan gambo hasil tangkapan dan keadaa ;)
     
  6. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    kenapa x torai....mana tau..
     
  7. pemancingsepi

    pemancingsepi Marlin

    assalamualaikum... saya pernah pegi... lama dah... tak ingat tahun bila... lenguh gak la mengkasting kat situ tapi dok ader hasil... balik tayar pancit... teruk jalannya masa tu.... ;D
     
  8. ewak

    ewak Arowana

    err bleh masuk ka tmpat tu.. ikut jln mana, jln kg @ jln port.. jauh tak.. resort dh beroperasi ka..
     
  9. AdnanThoran

    AdnanThoran Nakgi manceng jangan lupe conctact 0196020425

    Teman dah sampai resort tu last week. Tapi tak mancing kat resort tu. Teman cume gi melawat je. Last2 teman manceng di tepi resort. Teman dapat tawu resort tu pun dari org2 yang jual umpan dekat dengan marina ttu.
     
  10. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    boleh..nak sewa chelet pun boleh...tapi fail sikit..pakai generator...kalau generator on/off aircond pun on/off....
    ada sign board....
     
  11. Jimmy

    Jimmy Marlin

    senangin 2.5kg eden dah naik kat sini...member naik sekap 4.5kg. ok gak tempat nih makan semua ada shaley pun ada umpan pun ada ::)
     
  12. AdnanThoran

    AdnanThoran Nakgi manceng jangan lupe conctact 0196020425

    wsalam, tuan sepi. Mesti pancit tayar kne bom paku kayu kan?
     
  13. AdnanThoran

    AdnanThoran Nakgi manceng jangan lupe conctact 0196020425

    Bole je masuk, mancing atas jambatan. Lokasi Anglers resort tu ikut jalan nak ke Marina pulau indah. Anglers resort tu di penghujung jalan selepas Marina. Senang follow singboard marina je
     
  14. AdnanThoran

    AdnanThoran Nakgi manceng jangan lupe conctact 0196020425

    Terbaik tuan jimmy 8)Insyaallah teman akan berkampung kat sane untuk mencube nasib. ;D
     
  15. kail_tumpul

    kail_tumpul Bilis

    Tuan adnan, salam...

    camne nak ke sane tu kalau dari kesas? bley guide tak.....nak survey2 gak...
     
  16. AdnanThoran

    AdnanThoran Nakgi manceng jangan lupe conctact 0196020425

    Wsalam tuan kail, kalau dari kesas terus je menuju ke pulau indah. Nanti akan jumpe signboard Marina Resort sebelah kiri. Ikut aje signboard Marina tu. Bile dah sampai ke Marina Resort tu, terus je ikut jalan pasir sampai la ke penghujung jalan dan tuan akan nampak angler resort terbentang luas. Bile tuan kail nak pegi? Boleh gak kalau nak join tuan kail. Kalau tuan kail nak pegi kabo2 la kat saye. 8)
     
  17. ewak

    ewak Arowana

    gambir2.. ;D ;D
     
  18. asam pedas

    asam pedas 017-2486293..sms/call for casting..hehe

    tempat tu ok... klu pg xpenah balik ngan tgn kosong.... paling teruk pon gelama la... tp ramai org cakap kat situ banyak cik paridah.... ad yg sampai xleh wat naek...
     
  19. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    itu sudah baik.... 8)
     
  20. kail_tumpul

    kail_tumpul Bilis

    erm...insyaAllah kalau nak pegi nanti saya roger2 tuan....esok kene outstation 2 minggu..balik nanti la kalau nak pegi pun..hehe..
     

Share This Page