ANGLERS CENTRAL...SS4,KELANA JAYA

Discussion in 'KEDAI BARANGAN PANCING YANG ANDA TAHU.' started by zach daniel, Feb 14, 2012.

  1. lemanspring

    lemanspring Marlin

    Re: KEDAI PANCING SS4,KELANA JAYA

    ini kedai semua nya mahal wooo...made in japang kebanyakkan..
    paling murah pun gewang duel je..
     
  2. zach daniel

    zach daniel fishing is my passion

    Re: KEDAI PANCING SS4,KELANA JAYA

    tu la bang leman...
    g jenjalan je..cucu mata
     
  3. SeSuMpAHHijAU

    SeSuMpAHHijAU Marlin

    Re: KEDAI PANCING SS4,KELANA JAYA

    aku pegi tadi..tp tutup..hampeh..baru nak cuci mate..nnt esok aku amek business card die aku tepekkan kat sini.
     
  4. zach daniel

    zach daniel fishing is my passion

    Re: KEDAI PANCING SS4,KELANA JAYA

    info yg baik utk die hard caster
     
  5. keronzi9

    keronzi9 Bilis

    Re: KEDAI PANCING SS4,KELANA JAYA

    hari selasa ada pasar malam kat area ni, waktu ptg.
     
  6. nett

    nett nett@gymkhana :-)

    Re: KEDAI PANCING SS4,KELANA JAYA

    sebelum CNY, teman ada gi kedai Angler's Central ni... koordinat :

    3.110466,101.603794

    [​IMG]
    Address: 16, Jalan SS4C/5, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.
    Phone No: 0378870833

    tapi tu la... harga champions sangat... japan made...
     
  7. syahz_f8979

    syahz_f8979 CasterJigger sana sini

    Re: KEDAI PANCING SS4,KELANA JAYA

    ada diskaun 10% sampai hujung bulan Feb 2013.

    jig banyak pilihan...ada murah bawah RM20 dan ada mahal lebih RM60 seketul.
    dah shopping skit kat sini dan puas hati sebab jig-jig yg dibeli dah ada ikan yg hentam... ;D
     
  8. jai peon

    jai peon Marlin

    Re: KEDAI PANCING SS4,KELANA JAYA

    ermmm sama dgn kdai RED HOT ANGLER ke...?

    kdai yg ada gewang2 rare mcm Jackson pintail tun & Trairao... ;)
     
  9. zach daniel

    zach daniel fishing is my passion

    Re: KEDAI PANCING SS4,KELANA JAYA

    lebey dr tu pun ada jai..... ;D ;D ;D ;D
     
  10. syahz_f8979

    syahz_f8979 CasterJigger sana sini

    Re: KEDAI PANCING SS4,KELANA JAYA

    lain skit jai...ada kurang dan ada lebih... :D

    kedai Angler Central ni lagi bnyk stok Japang dari Red Hot...jig bnyk pilihan juga... ;)
     
  11. nett

    nett nett@gymkhana :-)

    tp senak perut gak masuk kedai ni... heee...
     
  12. MAN - CHING

    MAN - CHING Telepon saya klu nk g casting 0133994616

    betul....bawak KDN....klu ckp nk beli lure...terkeluaq biji mata...kikiki
     

Share This Page