Ajib_banax My Patin Resepi Strawbery Flavor

Discussion in 'BAIT aka. UMPAN.' started by AJIBANAX, Feb 14, 2011.

  1. AJIBANAX

    AJIBANAX Team Impian Lake Fishing @ FB

    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]




    This page under construction

    Available in end of February
     
  2. mR_o

    mR_o ngail pah ceroh!!..ke guane?

    tu dia..die mai lg dgn resepi baru...hahaa.mantap2
     
  3. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

    aduh..
    under construction lakk......
    sabar2 :D
     
  4. armaged

    armaged bawa joran..sembang pelan pelan.....

    Tuan Ajib dah menurunkan resepi terbaru heh heh heh..
    T"kaseh daun keladi di ucapkan ;D ;D ..
     
  5. norwawi

    norwawi Siakap

    ALAMAKKKKK....... SEBIJIK MACAM UMPAN AKU DOK BUAT, HEHEHE
     
  6. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

  7. mata kail

    mata kail Bilis

    huh caya lah...power2
    lepas ni ..kalau mcm tu, bolih kita cuba ni...
    preeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkk...he he he....
    cuba jgn tak cuba...
     
  8. pemancingsepi

    pemancingsepi Marlin

    terima kasih tuan kerana berkongsi resepi...

    minta izin in advance... kot2 terasa nak mancing nanti, boleh saya try resepi ni... ;D
     
  9. nidzam94

    nidzam94 FREEEEEEEEDOM......

    boleh kasi lg details x? step2 bile bahan nk campur.maaf lah sy nk bru lg nk belajar dlm bab mcing kolam ny
     
  10. otek belang

    otek belang janji gasaaakkk jgn hangiiiit sudaah!!!!!

    mana nak dapat pati pandan emulco kt sp....aku buat sendiri pakai pandan asli hehehehe siapp bini buat lagi hehehehe
     
  11. paeh

    paeh Tenggiri

    salam bro..
    yg bini buat tu lg power,berkat keihklasan sorg isteri tu yg wt kn kita lg berjaya..
    ;D ;D
     
  12. norwawi

    norwawi Siakap

    hang dok kat mana, lama dh dok sembang baru nk tanya....... pati pandan tu hg kena p kat tesco sg petani(dpn tmn ria) botoi dia rendah sikit diri ajib punya,dlm rm5 lebih. dulu pun aku buat sendiri masa dok menge kat tambun,tapi stat jumpa kat tesco tu dok beli ja....bau dia memang menusuk kalbu......
     
  13. hairuln

    hairuln Marlin

    yg nie kene peram gak ker da leh teros pakai??? ;D ;D
     
  14. norwawi

    norwawi Siakap

    tunggu ajib jawab dulu le..... ni kan slot rancangannya
     
  15. dz_hazart

    dz_hazart hasil pecah dara abu vendetta n ryobi protarget

    caya la cikgu ajib
     
  16. mrkocai

    mrkocai Mrkocai

    HIDUP AJIB BANAX..thank bro~
     
  17. AJIBANAX

    AJIBANAX Team Impian Lake Fishing @ FB

    Sabar ye tuan2 saya akan update dari hari ke hari kerana kena ada banyak keje nak kena siapkan huhuhu................sabar ye
     
  18. dz_hazart

    dz_hazart hasil pecah dara abu vendetta n ryobi protarget

    kami boleh tunggu tapi jgn lama2, nnt ikan habis ;D ;D ;D
     
  19. mata kail

    mata kail Bilis

    Nak tanya Sdr Ajib...bahan yg pertama tu..Santan ke Air Soya..
    he he he...mcm sama je...apa ya? ok tq
     
  20. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Santan kot,tu mesti peram 4 jam atau lebih pasal ada mauripan,suspen betul tunggu sambungan part 2 tu kasi cerita habis,hasil mmg mantop,tahniah bro ;D
     

Share This Page