Aduan: Klik buka lain ,lain yg terbuka...huhu

Discussion in 'Panduan, Pertanyaan, Pandangan, Aduan & Cadangan u' started by dedak bachang, Jan 31, 2015.

  1. dedak bachang

    dedak bachang chek suka mengai!!!

    Salam tuan2 mod,

    nak adu sket je, masalahnya bila nak buka forum @ topik , lepas klik je dalam 3 ke 5 sec bertukor/redirect ke page lain... bukanlah setiap kali, tp kerap kali la jugak...tensen jugak...nak back balik dah x boleh...klu nak kata pc saya yg problem (spyware ke malware ke apa ke...) x dak pulak klu buka forum lain...

    ni antara link yg dipesong kan ke arahnya...

    (http://2qizz.super-promo.morningshop.country/?sov=963069499&hid=fphfhflflfnppnhjn&redid=7931&gsid=47&id=XNSX.3412760217.339464.22b3aac82d.8191.5cd07dc2b7d1e3bc59958e422ca22577%3A%3Apc-r7931-t47)

    Sekian aduan saya...terima kasih

    Apapun pnet mmg terbeik baq hang...keep it up ;)
     
  2. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    waalaikumsalam.....

    tak pernah pula sy mengalami masalah ni....

    kita tgk dulu apa kata forumer lain.....ada tak mereka mengalamai masalah sama...

    apa2 pun terima kasih kerana sudi bersama kami...
     
  3. dedak bachang

    dedak bachang chek suka mengai!!!

  4. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    tak pernah pula kena camtu selama saya on pnet ni. mungkin pc tuan kena virus atau malware. cuma download CCcleaner, kemudian cuci malware.. lepas tu uninstall balik... biasanya jadi
     
  5. Oren

    Oren Tenggiri

    clear brosig history dgn chache bro
     

Share This Page