acara badminton bagi warga pnet pada bulan jun.......

Discussion in 'Sukan & Rekreasi ( indoor )' started by klang gate, Apr 12, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    assalamuailaikum ​

    assalamuailaikum semua pada warga pnet, dgn ini saya ingin berbincang dgn saudara semua sekutt tak
    jikalau kita ada kan perlawanan badminton dari warga pnet.memandangkan kita tengok perut masing pun dah kedepan
    jadi kalau kita ada buat perlawanan badminton ini dapat lah juga kita menjaga kesihatan kita sekali.
    dan juga dapat memperkuatkan mental dan sendi kita semua sekali.


    maju lah sukan untok pnet
     
  2. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    Saya sokong tu KG .... nyatakan sajer dimana dan bila ......

    List :

    1)Klang_Gate
    2)Selayanggroup
    3)
    4)
    5)
    6)
    7)
    8)
    9)
    10)
     
  3. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    maap la.....sukan yg memerlukan pergerakan lincah ni....

    memang sy tak dapat nak menjionkan diri......
     
  4. PB

    PB Tenggiri

    mcm mana dgn yg nak join tapi gok jauhhhhhhhhhhhh....
    agak2 tournament nih at stadium mana??
    astora senayan ka??
     
  5. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    jadi pemerhati pun ok gak.....
     
  6. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Salam Tuan KG...

    Main suka2 utk keluarkan peluh orait la....kalau nak sampai terkeluar urat kentut...tak larat ler den...hehehee

    Kat mana rasanya nak sewa court tu?
     
  7. mR_o

    mR_o ngail pah ceroh!!..ke guane?

    menarik ni..badminton ni skn kegemaran sy..hehe
     
  8. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    kalau kat tmn dato harun ada tak gelangan nya.
     
  9. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Kat mana di Taman Dato Harun tu?
     
  10. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    area kajang, sri kembangan, balakong, taming jaya cukup banyak court badmintan.....pilih je mana nak..
     
  11. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    tuan kat kawasan itu ada tak dewan badminton.
     
  12. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Mmg ada....tapi kena booking awal2. Tak salah saya dewan tu mmg tiap2 malam group2 taman medan dah booking.
     
  13. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    tuan KG tanya siapa ni..........

    klau tanya sy.......dah tentu la sy bg tau tu lokasi dewan badminton....???
     
  14. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    kita akan cuba cari gak dewan untok kita main badminton...
     
  15. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    salam tuan KG......bole kecilkan sikit skop tak....

    rasanya nak bermain di kawasan mana.....

    senang sikit rakan2 nak memberi cadangan....
     
  16. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    ok saya bagi tempat2 untok dipilih oleh ahli semua,
    1.area ampang
    2.area sri kembangan
    3.area petaling jaya
    4.area wangsa maju
    kalau ada kat kawasa markas tu lagi baik rasa nya......
     
  17. rizal_p2

    rizal_p2 0134261004

    dewan badminton DBKL tasik selatan..dekat ngan markas tuh.. ;D ;D
     
  18. airpool

    airpool Tenggiri

    saya sokonggggg!!!!
     
  19. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    saya sokong .....
     
  20. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    kita tunggu dapat kan keputusan dari is dahulu. kalau dia boleh dapatkan rega yg baik kat bukit jalil tu.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page