acara badminton bagi ahli Pnet & KPN sekitar parit raja dan batu pahat

Discussion in 'Sukan & Rekreasi ( indoor )' started by PB, Sep 22, 2010.

  1. PB

    PB Tenggiri

    salam...
    kalu da ahli yg di luar liputan tapi nak join pon di alu-alu kan...

    terasa ingin nak mengajak member2 Pnet dan KPN untuk bersukan sambil menyelimkan perut lepas raya...
    cadangan mcm kat bawah...

    tarikh : 1,5,7 oktober 2010
    masa : kul 9 - 11 mlm (yg di cadangkan)
    tempat :dewan JSK --->depan maktab guru btu pahat
    bayaran : RM10 untuk sejam untuk satu court

    - sapa nak join boleh letak nama dan no fon
    - kalu ramai nak main ak nak tempah banyak court
    - duit court dan shuttle kita kongsi2 reramai
    - duit akan di kutip lepas abeh main

    cadangan dan kritikan amat di alu-alukan....

    senarai nama pemain :

    1. PB
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

    urusan tempahan court akan dilakukan selewat-lewat nya 27 september 2010
    apa2 hal leh kol/sms aku di talian 013 5906788
     
  2. LANE

    LANE Pendek Kate Sebelum Tutup Mate Mancen Mancen

    cayalahh ..
    bump for sukan ..

    p/s:kalu dekat bleh johinn .. ;D ;D
     
  3. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    bagus ni ..... nanti boleh buat friendly ...
     
  4. wonderpets

    wonderpets "apa yang penting KERJASAMA"

    salam'kum

    fuhhhh hebat.........satu lagi sayap haluan batu pahat telah tumbuh.....moga-moga mendapat sokongan rakan-rakan..............
     
  5. ikanbilis

    ikanbilis Guest

  6. PB

    PB Tenggiri

    jom cik IB join skali ;D
     
  7. ikanbilis

    ikanbilis Guest

    mak aih..dokat nyer nk ajak mike..gi saner
    lau sungai petani ka..bulih la ambo turun nyebok..huhu
     

  8. alamak la ni da 2011 la

    cari kaki lg la bro??

    lme xmaen ni..
     
  9. PB

    PB Tenggiri

    ada main....
    ptg ni ngan ptg esok (8/1/11)
    kul 4-6 ptg
     
  10. Fezal

    Fezal HuD!!!!

    ;D ;D
     

Share This Page