abu garcia

Discussion in 'Panduan, Pertanyaan, Pandangan, Aduan & Cadangan u' started by Zue, May 5, 2015.

  1. Zue

    Zue Bilis

    salam,

    saya nak beli abu garcia steel utk suami sempena anniversary,
    tapi saya tak tahu langsung tentang benda tu.
    Saya cuma pernah dengar dia sebut stella, tapi dia kata kalau dpat abu garcia pun jadi la.
    Can anyone explain to me?
     
  2. agjoe

    agjoe enjoy the ride

    W'salam google jer abu garcia reel semua model kamu boleh tengok sebab kalau nak terang satu persatu jenuh taip.......
     
  3. cromox44

    cromox44 cromox44

    mancing kolam ke air masin
     
  4. tessy

    tessy Bilis

  5. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    beli untuk suami, dapat stella tu kira macam dapat ferarri la... masyukkkk....
     
  6. pancinglama

    pancinglama Administrator

    selamat datang.

    seronok dengar bila wife mencari peralatan memancing utk suami tersayang. kalau kes saya lama lagi kot (itu pun kalau ada la) ha...

    sebelum membeli kena tahu dia suka memancing kat mana. nak mancing air masin lain peralatannya, begitu juga kalau nak cari utk air tawar atau kolam. tanpa maklumat diatas agak sukar nak memberikan cadangan.
     
  7. jamal_GT

    jamal_GT Pelata

    Abu ada dua jenis spinning dan bait casting reel. biasa nya orang pakai spinning. sebab ia senang pakai. Kalau saya pakai bait casting .tapi kena practice. saya practice setiap hari selama 5 tahun.
    abu ada size 1000,2000,3000. yang 1000 kecil. ada lagi kechil size 500. Abu banyak model.
    yang murah hinga ke mahal. mana satu kamu mahu?
    Shimano Stella ada lah reel paling mahal. yand paling kechil harga nya RM2770
    yang size Stella 8000 yang saya beli dulu ada la RM3686. faham?
     

Share This Page